Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Jó taktika, ha leszólít egy...

Jó taktika, ha leszólít egy csöves akkor hirtelen tarhálni kezd az ember tőle, így neki lesz kellemetlen?

Figyelt kérdés
2020. szept. 20. 15:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
:D
2020. szept. 20. 15:10
 2/5 anonim ***** válasza:
96%
Igen, a legjobb vedekezes a tamadas ugye...ha valaki meg akar eroszakolni akkor eroszakold meg te.
2020. szept. 20. 15:22
 3/5 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem ne csinálj ilyet. Mond azt, hogy csóró vagyok én is, ha meg jó módu vagy, akkor ne halsz bele 50 forintba, persze ez nem kötelező.

Én csak, akkor szoktam adni, ha őszintén megmondják, hogy amúgy piára kell vagy kiflit akarnak venni. Amikor úgy jön oda valaki, hogy: "ne haragudj tesó, az asszony terhes, egy pár forintot tudnál adni?", akkor sosem szoktam.

2020. szept. 20. 16:28
 4/5 anonim ***** válasza:
61%
Sose adok. Vmikor elkuldom dolgozni a semmirekello rohadekokat. En agyondolgozom magam. Sokszor epitoipari munkakat is megcsinalok. Arra mindig keresnek embert pl meg van egy csomo mas munka,amire van felvetel.
2020. szept. 20. 18:15
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen hozzáállást még nem hallottam, érdekes. Én nem merném kipróbálni, mert szerintem az adott ember helyzete így is megalázó, hát még jobban alázni...
2020. szept. 20. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!