Mit gondoltok erről, hogy a jövőben nem fognak öregedni az emberek?
Tényleg meg fog valósulni és míg én a földben fogok bomlani (most 27 vagyok) főleg hogy krónikus betegség miatt a 60-at se fogom megélni valószínűleg, addig a mostani fiatalok akikre így is irigy vagyok örökké kefélni meg bulizni tudnak majd.
De ha valami csoda folytán megvalósulna ez az áttörés akkor sem lenne elérhető mindenki számára, ahogy előttem is írták.
Már gondoltam hasonlóra és nekem mindig egyből a hosszútávú negatív következmény, a túlnépesedés ugrik be.
10:
"Az emberek viszont ezt a pénzt arra az értékre adják ki amit a gyógyszer képvisel, a példában például arra, hogy esélyt ad egy kisgyereknek hogy élhessen és teljes életet élhessen, ez hatalmas érték, az amit a gyógyszer ad. "
Ez egy rakás nem ritka, de kezelés hiányában halálos betegségre is igaz, mégsem kerülnek annyira sokba azok a gyógyszerek. Lásd pl. az inzulin is ilyen, de a védőoltások, antibiotikumok is életmentőek. Egyértelmű, hogy a ritka betegségekre szánt gyógyszerek a fejlesztés, forgalomba hozás kvázi fix költségei miatt ilyen magasak, és egyébként sokat külön támogatnak szervezetek, hogy egyáltalán felvállalja valamelyik gyógyszergyár a fejlesztését. Jópár olyan van, amibe bele sem kezdenek, mert annyira ritka a betegség, hogy még horribilis áron sem érné meg.
Igen, egyetértek, hogy nem lenne értelme az örök életnek. Amúgy sem lenne örök, hisz mint írtad, a generációk leváltása az alkalmazkodáshoz kell, ha nem öregednénk, akkor idővel az alkalmazkodás képtelenségünkbe halnánk bele.
Aki életet kap, annak vissza is kell adnia.
Érdekes, hogy még a rákot se tudják gyógyítani, de már a halhatatlanságnál tartanak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!