Tényleg nem divat már manapság arany ékszert hordani?
Az arany sosem megy ki a divatból, hogy is mennek ki? A divat csak az arany színében változik. Ugye van belőle sárga, fehér és vörös. Régebben a sárga volt a favorit, egy pár éve a féhér és a vörös jobban előtérbe került, de ismét kezdik felkapni a sárga aranyat is.
Aranyat hordani sosem ciki, csak olyat kell választani, ami illik a viselőjéhez. Nekem a sárga áll jól, mindig is azt hordtam. Ékszerekből sem csak vintage stílusúak vannak, hanem modern és egyedi darabok is. Egy nemesfém sosem fog kimenni a divatból, csak úgy, mint ahogy a gyémánt sem. Azt is jegyezzük meg, hogy pl.gyémántot nem is foglalnak olyan ócska fémekbe, mint az ezüst vagy az orvosi fém. Nem gondolnám, hogy szánalmas és ódivatú lennék, amiért gyémánt fülbevalókat hordok sárga arany foglalatban.
Szerintem bőrtónus kérdése.
Anyum napbarnította, okkeres tónusokkal, gyönyörű rajta az arany.
Én sápadt vagyok, hideg tél típus, így az ezüst jobban áll hozzá.
#4 a bizsu ékszer gagyi... És allergiát is okoz igaz tud az ezüst és az arany is okozni.
Nem azért nem szeretik mert nem engedhetik meg maguknak. Ez ilyen dik má beszolas gondolom. Odáig nem jutottál el hogy sok mindenkinek van, csak épp otthon porosodik. Nekem sem tetszik az arany, ronda, néha felveszem de nem sokáig bírom magamon. Akkor inkább rose gold vagy vegyesen fehér arany és sárga arany keverve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!