Tényleg nem divat már manapság arany ékszert hordani?
Én elég sok aranyat viselek (fehéret). :D Szóval ez összességében nem igaz. Egyébként mindenki azt viseljen, ami hozzá illik. Egy barátnőm mindig sárga arany ékszereket hordott, el sem tudnám képzelni másban. Rajta az áll jól, kit érdekel mi a divat?
Én sosem hordtam sárgát, nem szeretem, nekem az lenne fura, ennyi.
Azért nem igaz mert te évek óta azt hordasz?
🤭🤭🤭🤭
Ezt a hulyeseget..
Max azoknal nem divat, akik nem engedhetik meg maguknak..Mar bocs, de nagyon szep latvany a befeketedett, szinet koptato bizsu...
Az arany mindig divat.
Fiatalok körében kevésbé. Ők sokszor bizsukat hordanak meg ezüstöt.
Én csak sárga aranyat hordok. Még senki sem mondta, hogy ne lenne divat.
Mondjuk szerintem nem is a színtől, anyagtól függ ez csak. A forma, a stílus is meghatározza, hogy klasszikus, modern, vagy bármi más egy ékszer.
Én 31 éves vagyok, csak aranyat hordok, sárgát. Anno még középsuliban volt, aki megszólt, de nekem ez tetszik/tetszett.
Szerintem az arany örök klasszikus.
Szerintem egy darabig így volt, legalábbis tini koromban. Rengeteg bizsum volt, de egy idő után megutáltam, talán a személyiségem változott. Az aranyat nagymamásnak tartottam. Emiatt nem nagyon hordtam, csak pàr aranyfülbevalót és igazgyöngyöt. Most 30 után már másképp látom. Kizárólag nemes anyagú ékszerekre megyek. Már van miből venni és spóroljok is egy-egy szép darabra.
A probléma az volt, hogy a régi ötvös termékek nem túl magas színvonalat képviselnek, az én rokonságot meg ezeket vásárolta, így azt hittem, csak ez létezik. Most pedig látom, hogy nem éri meg ezeket megvenni, vannak sokkal jobb dizájnnal rendelkező márkák vagy ékszerészek. Színben pedig a rozé és fehérarany kombináció a kedvencem. A minőség soha nem megy ki a divatból és ma már simán elérhető egy drágaköves, gyöngy vagy tahiti gyöngy ékszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!