Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tényleg nem divat már manapság...

Tényleg nem divat már manapság arany ékszert hordani?

Figyelt kérdés
Elovettem egy arany nyaklancom, amit még a ferjemtol kaptam szuletesnapomra 10 eve es egyik barátnőm megszólt érte, hogy aranyat viselni már nem divat... ez igaz?

2020. szept. 18. 09:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
80%

Én elég sok aranyat viselek (fehéret). :D Szóval ez összességében nem igaz. Egyébként mindenki azt viseljen, ami hozzá illik. Egy barátnőm mindig sárga arany ékszereket hordott, el sem tudnám képzelni másban. Rajta az áll jól, kit érdekel mi a divat?

Én sosem hordtam sárgát, nem szeretem, nekem az lenne fura, ennyi.

2020. szept. 18. 09:37
 2/15 anonim ***** válasza:
15%

Azért nem igaz mert te évek óta azt hordasz?

🤭🤭🤭🤭

2020. szept. 18. 09:40
 3/15 anonim ***** válasza:
20%
Egy kicsit tényleg igaz. Manapság csak az idős korosztály hord aranyat.
2020. szept. 18. 09:45
 4/15 anonim ***** válasza:
69%

Ezt a hulyeseget..

Max azoknal nem divat, akik nem engedhetik meg maguknak..Mar bocs, de nagyon szep latvany a befeketedett, szinet koptato bizsu...

2020. szept. 18. 09:45
 5/15 anonim ***** válasza:
87%

Az arany mindig divat.

Fiatalok körében kevésbé. Ők sokszor bizsukat hordanak meg ezüstöt.

Én csak sárga aranyat hordok. Még senki sem mondta, hogy ne lenne divat.

Mondjuk szerintem nem is a színtől, anyagtól függ ez csak. A forma, a stílus is meghatározza, hogy klasszikus, modern, vagy bármi más egy ékszer.

2020. szept. 18. 09:48
 6/15 anonim ***** válasza:
53%
Engem öregít az aranyékszer. Van, mert nagymamám mániája volt, hogy ilyeneket adott nekem gyerekként ajándékba. De azóta se hordom. Nem szeretem, számomra nem divatos és nem megy a stílusomhoz.
2020. szept. 18. 09:58
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Olyat hordasz, amilyet szeretnél. Én azért hordok fehéraranyat, mert a sárgát nem szeretem, nem tetszik. Ha neked tetszik, akkor ne foglalkozz azzal, hogy ki szerint mi a divat!
2020. szept. 18. 10:02
 8/15 anonim ***** válasza:
84%

Én 31 éves vagyok, csak aranyat hordok, sárgát. Anno még középsuliban volt, aki megszólt, de nekem ez tetszik/tetszett.

Szerintem az arany örök klasszikus.

2020. szept. 18. 10:03
 9/15 anonim ***** válasza:
93%
Az aranyékszer mindig divatos, bár ugye függ attól, hogy kinek milyen forma, szín jön be. Én szeretem az aranyékszereket, bár sajnos jelenleg egy sincs. De anno hordtam, mikor volt.
2020. szept. 18. 10:08
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy darabig így volt, legalábbis tini koromban. Rengeteg bizsum volt, de egy idő után megutáltam, talán a személyiségem változott. Az aranyat nagymamásnak tartottam. Emiatt nem nagyon hordtam, csak pàr aranyfülbevalót és igazgyöngyöt. Most 30 után már másképp látom. Kizárólag nemes anyagú ékszerekre megyek. Már van miből venni és spóroljok is egy-egy szép darabra.

A probléma az volt, hogy a régi ötvös termékek nem túl magas színvonalat képviselnek, az én rokonságot meg ezeket vásárolta, így azt hittem, csak ez létezik. Most pedig látom, hogy nem éri meg ezeket megvenni, vannak sokkal jobb dizájnnal rendelkező márkák vagy ékszerészek. Színben pedig a rozé és fehérarany kombináció a kedvencem. A minőség soha nem megy ki a divatból és ma már simán elérhető egy drágaköves, gyöngy vagy tahiti gyöngy ékszer.

2020. szept. 18. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!