Szerintetek van értelme élnem?
De most komolyan, gondoljatok bele ha ti lennétek ebben a helyzetben!
44 éves vagyok, egyedül élek, nincs családom, nincs gyerekem, nincs barátnőm, soha nem volt komoly kapcsolatom, rokonaim nincsenek, vagy nem tartom velük már a kapcsolatot, barátom sincs már egy sem, mind elkoptak.
Annyi, hogy bejárok dolgozni, ahol a kollégákat se nagyon tudom elviselni, utána hazajövök, így telnek a mindennapjaim már minimum 10 év óta.
Gondolkodom azon is hogy felmondok, aztán élek amíg élek, mert ennek semmi értelme.
Nem akarok öngyilkos lenni, még mielőtt valaki azt gondolná.
Mit lehet kezdeni egy ilyen élettel?
És ne mondjátok hogy menjek társaságba mert gyűlölök társaságba menni, szociális fóbiám van.
2 dolgot gondoltam ki:
A, Érdemes lenne dokival beszélned, esetleg terápiára, pszichológushoz járnod;
B? lehet találni otthoni munkát, vagy olyan tevékenységet találnod, amit otthonról is tudnál végezni. Szükséges, hogy legyen anyagi bevételed, és hogy legalább egy minimum emberi kapcsolatod legyen. Író, (mű)fordító, online korrepetitor, stb.
Legyen egy kutyád, és kezdj el sportolni, máris több értelme lesz az életnek és boldogabb is leszel. A kutya értelmet ad az életednek és bearanyozza azt, a sportolástól pedig termelődnek az endorfinok és enyhíti a depressziót.
Az életet pedig le lehet élni úgy is, ahogyan leírtad. Nincs vele baj.
13. Sportolni sportolok, kutyát nem tartanék egy egy szobás kis lakásban.
Halaim voltak de azok is megdöglöttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!