Még én vagyok a rossz, hogy nem akartam megfektetni a kolléganőnket?
Az elmúl néhány hónapban kialakult egy érdekes szituáció.
Egy iroda épületben, kis cégnél mindössze másfél tucat dolgozó, többségben 30-as, 40-es korosztály.
Alapból jó viszonyban vagyok mindenkivel. A női dolgozókkal is jól kijövök. Mivel már kapcsolatban voltam és igy érkeztem a céghez néhány puszta ártatlan flörtnél sosem volt több.
Aztán fél éve volt egy szakításom, és gondoltam tartok egy kis szünetet.
Néhány hónapja érkezett egy új hölgy. A férfi kollégák egyből körbe rajongták.
Tényleg nincs gond a külsejével, de egyszerűen nem az esetem. El is maradt a nyálcsorgatás az én részemről.
A lány elkezdett érdekelni felém. Eleinte kaptam kezdeményező jelzéseket felőlle, de mivel tényleg nem az esetem én nem viszonoztam a dolgot.
Amióta "leesett a tantusz" a hölgynél (csúnyán kifejezve én nem szeretném megdugni), szinte egy csettintésre mintha kicserélték volna. Tökre közömbös, távolság tartó lett.
Már a kollégák is megjegyezték, hogy "-mi az haragban vagy az xy-al, rossz a viszonyotok?" .
Most ha valaki jól néz ki és ellenkező nemű már rá is kell mászni vagy mi a fsz? Majdhogynem elvárja (ebben az esetben) a hölgy, hogy a tenyerén hordozza mindenki?
Mit lehet kezdeni egy ilyen helyzettel? Tényleg ennyire nehezen kezelik az emberek a visszautasítást?
"Tökre közömbös, távolság tartó lett."
Ahogy írták előttem,azért ez nem ugyanaz,mintha ellened fordulna.Egyszerűen nehezen viseli,hogy "beégett" nálad,és ezért visszavonulót fúj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!