Szoktatok ti is ilyet érezni egy ember iránt? (Rossz érzés, lent kifejtem)
Figyelt kérdés
Adott pl egy ember. Teljesen semleges dolgokat tett velem kapcsolatban, semmi okom rá, mégis, ha a közelembe kerül, egy mélyről jövő rossz érzés fog el. Nem hasonlít senkire, aki valami rosszat tett ellenem. Vajon mi lehet ennek a magyarázata? Más is szokott ilyet érezni?2020. szept. 7. 23:58
A kérdező szavazást indított:
Én is éreztem már ilyet
Én még nem éreztem ilyet
Egyéb, kifejtem
Egyéb, nem fejtem ki
25 szavazat
2/10 A kérdező kommentje:
Na meg nem tudom, hogy kiírjam e külön kérdésnek, de ha akaratomon kívül párba állítanak az adott emberrel? Nyilván minél inkább szétválasztva oldjuk meg a feladatot, de befolyásojhatja a munkája az enyémet, viszont egyedül nem tudom megcsinálni, csere pedig nincs... Nyilvánvalóan túlélem, max 3 hónap lenne egy egy feladatnál, de valakinek van tippje ehhez is?
2020. szept. 8. 00:05
3/10 anonim válasza:
Ne ossz meg vele semmi személyeset, csak a feladatokról tárgyaljatok. Nem tudom, hogy fizikailag veszélyes lehet-e, de ha nem akkor ne maradj vele kettesben és az első gyanús jelnél jelentsd valakinek.
4/10 anonim válasza:
Nem éreztem még ilyet, de másoktól már hallottam erről. Mindig volt valami az illetőben, ami nem jött be másnak. Ez vagy irigység volt, vagy szimplán előítélet.
5/10 anonim válasza:
Hát ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy ha velem kapcsolatban mindenki az első megérzésére hallgatott és hagyatkozott volna, akkor nem nagyon lennének barátaim.
6/10 anonim válasza:
Szokott ez lenni. Mert unszimpatikus, nem tetszik az illető.
7/10 anonim válasza:
Hallgass a megérzéseidre szintű ezószöveg felpontozva. Az előítélet és irigység válasz lepontozva.
Hát, tök érthető, hogy gyűlöletkampánnyal lehet választást nyerni.
8/10 A kérdező kommentje:
Fizikailag nem hinném, hogy akármilyen fenyegetést jelentene.
2020. szept. 8. 17:23
9/10 anonim válasza:
Volt már ilyen nem egyszer,és mindig bejött.Egy pszichopatát pl.így ismertem meg.Bemutatkozáskor részéről tipikus vigyor,barátságos viselkedés,de nagyon rossz érzésem volt vele kapcsolatban.
10/10 anonim válasza:
Negatív neked az egyén. És ez annyira kijön, hogy ezt érzed. Minden embernél érzel valami hatást magadon, csak általában eléggé semleges ahhoz, hogy ne tűnjön fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!