Rossz, ha valaki gyakran akár rokon, akár barát otthonában intézi el a nagydolgát a toaletten, amíg vendégeskedik nála vagy elmegy hozzá segíteni?
Figyelt kérdés
2020. szept. 9. 14:24
1/6 anonim válasza:
Csak akkor rossz, ha nem húzza le maga után, amúgy egy természetes biológiai szükségletről van szó, amit aszerint is kéne kezelnie mindenkinek.
2/6 anonim válasza:
Ha tudja használni a wc kefét, akkor nem gáz.
3/6 anonim válasza:
Ha akkor jön rá nincs mit tenni, mégsem sz@rhat a gatyájába.
4/6 anonim válasza:
1, A kényszer nagy úr; 2, Vannak, akik annyira izgulnak mindenen, hogy akkor jön rájuk ez. Azonban; 3, Vannak, akik direkt ezt csinálják másnál. Na ez utóbbi cink.
5/6 anonim válasza:
Attól függ szerintem. Vendégségben nagyon ritkán használom a mosdót ilyen célból, max akkor, ha nem bírom tovább, de, ha tudom, inkább visszatartom hazáig, mert otthon kényelmesen le tudok ülni, nincs nyüzsgés a wc ajtó előtt meg nem feszengek, hogy mi van, ha kihallatszik valami, nem próbálják meg rámtörni az ajtót vagy nem nyitnak rám, tudok olvasni közben, stb.
Nekem van ismerősöm, aki sokszor intézi nálam a nagydolgát, ezt igazából annyira nem szeretem, mert nem lehet utána bemenni a wc-re, olyan töményen lesz büdös a wc-ben, de nem szólok, mert nem tehet róla.
6/6 anonim válasza:
A WC azért van, hogy abba szarjunk. Csak tartsa tisztán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!