Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért mondják rám, hogy...

Miért mondják rám, hogy igénytelen vagyok?

Figyelt kérdés
160cm 76kg vagyok. 21 éves elmúltam. Mindig formára van szedve a szemöldököm, fodrász csinálja a hajamat, mindig szőrtelenítek, igényesen sminkelek. Mindig csinos és tiszta ruhában járok, ízlésesen öltözködöm, körmösöm gyönyörű műkörmöket készít nekem. Az arcom szerintem nem csúnya, a fogaim hófehérek. Egy nagy hibám van, az pedig a testsúlyom.Combra hízom leginkább, felül teljesen rendben vannak a dolgok. Emiatt sok “ kövér ellenes” vagy nem tudom , hogy fogalmazzak, leigénytelenez. Nem szeretem ha gúnyolódnak, vagy elítélnek valamiért. Tisztában vagyok vele miért híztam meg. Hiába járok futni, hiába járok kondiba, ha szeretek jókat enni akkor kb. ilyen marad a testem. De nekem ezzel eddig semmi gondom nem volt. De tudjátok lassan, megkérdőjelezem saját magam. Miért van az , hogy mások hatására egy ember megutálja saját magát? ( Pedig önszántamból ilyen meg sem fordulna a fejemben)
2020. szept. 11. 13:50
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
31%
Irigység
2020. szept. 11. 22:22
 22/22 anonim ***** válasza:
0%

Majd pont tudni fogja a kèrdező hogy hàny kg izom van rajta...

Istenem...

Ennyi fogyàs szakertőt meg " sport embert"...

Gondolom egy tànyèr húst nem lehetne itt némelyekről levakarni..

2020. szept. 12. 01:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!