Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért mondják rám, hogy...

Miért mondják rám, hogy igénytelen vagyok?

Figyelt kérdés
160cm 76kg vagyok. 21 éves elmúltam. Mindig formára van szedve a szemöldököm, fodrász csinálja a hajamat, mindig szőrtelenítek, igényesen sminkelek. Mindig csinos és tiszta ruhában járok, ízlésesen öltözködöm, körmösöm gyönyörű műkörmöket készít nekem. Az arcom szerintem nem csúnya, a fogaim hófehérek. Egy nagy hibám van, az pedig a testsúlyom.Combra hízom leginkább, felül teljesen rendben vannak a dolgok. Emiatt sok “ kövér ellenes” vagy nem tudom , hogy fogalmazzak, leigénytelenez. Nem szeretem ha gúnyolódnak, vagy elítélnek valamiért. Tisztában vagyok vele miért híztam meg. Hiába járok futni, hiába járok kondiba, ha szeretek jókat enni akkor kb. ilyen marad a testem. De nekem ezzel eddig semmi gondom nem volt. De tudjátok lassan, megkérdőjelezem saját magam. Miért van az , hogy mások hatására egy ember megutálja saját magát? ( Pedig önszántamból ilyen meg sem fordulna a fejemben)
2020. szept. 11. 13:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
38%

Szánalmas vagy, kérdező.

Hány km-t tudnál lefutni egyszerre? Hány hosszt tudnál egyszerre leúszni gyorsban egy 50 méteres medencében? Hány percig tudnál folyamatosan hullahoppkarikázni?

Én sportember vagyok.

2020. szept. 11. 15:15
 12/22 A kérdező kommentje:
Nem érdekel, ilyen a természetem elegem van már, hogy mindegy melyik topikba kérdez valamit az ember, mindig megjelennek az ilyen megmondó emberek. Meg még küldik a személyeskedő privátokat. Miért nem lehet normálisan válaszolni? Talán akkor én se venném személyesre.
2020. szept. 11. 15:16
 13/22 A kérdező kommentje:
16-os persze! Itt mindenki sportember, doktor, diplomata, politikus stb. Hagyjuk már. Már megbántam, hogy megkérdeztem itt bármit is! Tisztelet annak aki tud/akar válaszolni.
2020. szept. 11. 15:17
 14/22 anonim ***** válasza:
41%

"Nem érdekel, ilyen a természetem elegem van már, hogy mindegy melyik topikba kérdez valamit az ember, mindig megjelennek az ilyen megmondó emberek. "

Kérdező, te kérdezted, hogy miért vagy igénytelen. Erre a válasz, mert igénytelenül el vagy hízva és nem egészséges, normál a testalkatod! Ennyi.

Viseld tetteid után járó következményeket.

2020. szept. 11. 15:17
 15/22 anonim ***** válasza:
45%

Nyugodtan élj tagadásban, a te életed, nem az enyém. De azt jól vésd az eszedbe, ha nem fogysz le rövid időn belül az egészséged forog kockán. De tudom, ez téged nem érdekel. Akkor majd viheted a pénzedet az orvosokhoz.

2020. szept. 11. 15:19
 16/22 A kérdező kommentje:
19-es! Leírtam, hogy innentől nem érdekel. Mi a francért kell személyeskedni? Plusz privátokat írogatni? Ja mert könnyű egy anonim oldalon ezeket megtenni. Igen, elegem van.
2020. szept. 11. 15:19
 17/22 anonim ***** válasza:
45%

Én nem személyeskedtem, aki személyeskedik az te, mert anyáztál és gilisztáztál.

Csupán szembesítettelek a szín tiszta valósággal.

Sőt, én még privátot se írtam, én ide írom a válaszomat.

2020. szept. 11. 15:21
 18/22 A kérdező kommentje:
Magasság + kiló alapján mi alapján írjátok, hogy beteg leszek?🤣 Azt se tudjátok mennyi a testzsír százalékom.🤣 Na mindegy mondom itt mindenki doktor. Na puszi mindenkinek. :)
2020. szept. 11. 15:21
 19/22 anonim ***** válasza:
45%

Kérdeztem, hogy van-e rajtad 10 vagy több kg izom. De nem válaszoltál rá. Ergó, akkor nem lehet rajtad sok izom. Mivel már törölve lett az a válaszom, így már nem tudom leírni, hogy melyik válaszban írtam le.

Szóval, hány kg izom van rajtad, mennyi a testzsír százalékod?

Egyébként remélem tudod, hogy a fogyás 70%-ban az étkezésen múlik és csak 30%-ban a mozgáson.

Volt egyszer egy dokumentumfilm, amiben végig vezették, hogy pl. egy snickers csokit mennyi idő alatt lehet ledolgozni. Szóval hiába akarsz pl. egy, másfél órát mozogni, ha mellette az egészet felrúgod az étkezéseddel. Akkor az olyan, mintha nem is mozogtál volna semmit.

2020. szept. 11. 15:27
 20/22 anonim ***** válasza:
86%
En 160/75 voltam es iszonyatosan elhizva de en is ugy gondoltam, hogy nem vagyok dagadt meg semmi, csak egy kicsit vaskos... visszanezve az akkori kepeimet meg a mai napig elszornyedek hogyan tudtam olyan testben elni.
2020. szept. 11. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!