160cm 76kg vagyok. 21 éves elmúltam. Mindig formára van szedve a szemöldököm, fodrász csinálja a hajamat, mindig szőrtelenítek, igényesen sminkelek. Mindig csinos és tiszta ruhában járok, ízlésesen öltözködöm, körmösöm gyönyörű műkörmöket készít nekem. Az arcom szerintem nem csúnya, a fogaim hófehérek. Egy nagy hibám van, az pedig a testsúlyom.Combra hízom leginkább, felül teljesen rendben vannak a dolgok. Emiatt sok “ kövér ellenes” vagy nem tudom , hogy fogalmazzak, leigénytelenez. Nem szeretem ha gúnyolódnak, vagy elítélnek valamiért. Tisztában vagyok vele miért híztam meg. Hiába járok futni, hiába járok kondiba, ha szeretek jókat enni akkor kb. ilyen marad a testem. De nekem ezzel eddig semmi gondom nem volt. De tudjátok lassan, megkérdőjelezem saját magam. Miért van az , hogy mások hatására egy ember megutálja saját magát? ( Pedig önszántamból ilyen meg sem fordulna a fejemben)
Ne foglalkozz velük. Aki ilyen, az akkor is beléd kötne, ha vékony lennél. Az ilyenek mindig találnak valamitm
2020. szept. 11. 13:54
2/22 anonim válasza:
Ez nem az én véleményem, de hallottam hogy valaki szerint pl igénytelen hogy műkörmöd van, közben meg az egészségeddel nem foglalkozol.
(Szerintem már ezért is butaság ez, mert nem biztos, hogy aki túlsúlyos az azért az mert nem foglalkozik a dologgal... de ez lehet pl. egy logika mögötte.)
2020. szept. 11. 13:59
3/22 anonim válasza:
Mert önbizalom-hiányos vagy, a külvilágnak akarsz megfelelni és nincs saját értékrended.
2020. szept. 11. 14:06
4/22 anonim válasza:
" ha szeretek jókat enni akkor kb. ilyen marad a testem"
EZ nem igaz, attól, hogy szeretsz jókat enni, még nem kell elhízni.
Nem egyértelmü, neked mi a "jót enni", de vagy a minöséggel vagy a mennyiséggel van baj, de leginkább a kettö kombinációjával. A nehéz, zsíros ételekböl egyél kevesebbet, a könnyebbekböl meg lehet többet is. (De semmi esetre sem jó szokás megtömni magad kajával, nem tesz jót az emésztörendszerednek sem!)
2020. szept. 11. 14:16
5/22 anonim válasza:
Mert a könnyebb, gyorsabb útját választod a szépítkezésnek. Te magad írod, hogy nem egészségügyi okból vagy elhízva, hanem mert zabálsz. Ha a mű dolgokból visszavennél, abból a pénzből minőségi ételeket vennél és meg tudnál állni emberi adagnál, igényes lennél.
2020. szept. 11. 14:20
6/22 anonim válasza:
Nem mindegy a hízás mérteke. Nem mindegy hogy kicsit vaskos, "thicc" alkat vagy, vagy lóg rajtad a háj. Egy picit duci nő is tud csinos lenni, de van az a határ ami fölött már nem segít a smink meg a ruha.
Egyébként pedig igényesség nem csak a ruháidra es a kiegészítőidre lehetsz. A testedre, egeszségedre, higiéniádra, környezetedre, baráti társaságodra, es úgy kb mindenre. Az igenyesseg nem csak a körmöd meg a ruhád, hanem az, hogy egy bizonyos szint fölé nem engeded a súlyod.
2020. szept. 11. 14:44
7/22 anonim válasza:
Azért vagy igénytelen, mert nincs igényed az egészséges testalkatra, nincs igényed arra, hogy hosszú távon egészséges legyél. Hiába glancolod ki magad, ettől csak még jobban nevetségessé válsz. Ne akard a kövérségedet azzal kompenzálni, hogy azt hiszed, ha kiszeded a szemöldököd, vagy elmész fodrászhoz már igényes vagy.
Kezd az igényességet azzal, hogy lefogysz.
Idén is a strandon jó pár kövér csajt látta műkörmökkel, vagy ízlésesen megcsinált körmökkel. Kicsit ellentmondásos az egész. Körmére ad az illető, de a testére meg nem.
2020. szept. 11. 14:45
8/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom megítélni annyira de én nem hiszem, hogy igénytelen lenne a testem. Nincs rajtam hurka, nem lóg a hasam. Izmos és zsíros a testem. Tipikus vaskos alkat vagyok. Mint írtam, mozgok eleget, de imádok sokat és finomat enni. Pörkölt, rántott ételek. Sok zöldséget eszek gyümölccsel. Egyszerűen a többlet kalóriának köszönhetően, nem fogyok. Próbáltam régen, ment is le pár kiló. De soha sem volt tartós mert az ételeket nagyon szeretem.
2020. szept. 11. 14:59
9/22 anonim válasza:
Hát kérdező, a 10-es válaszoddal megmutattad, hogy milyen ember is vagy valójában. Nyugi válaszodat jelentettem a moderátoroknak.
159 centi és 47 kg vagyok. Nekem szóltál be..
2020. szept. 11. 15:11
10/22 anonim válasza:
Kérdező, kérlek ne személyeskedj és ne anyázz. Te kérdeztél vélemenyt, ő elmondta. Neki ez kövér, csak ő nem a molett szót használta. A "szeretek sokat és jót enni" úgy fejezte ki hogy zabálás. Tény hogy az ő stílusa sem volt a legszebb, de ebből az amúgy jogos és fontos kérdésből hagy maradjon érvekkel teli vita, ne süllyedjen primitív szintre:(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!