Elegetek van már Dancsó Péter tartalmatlan tartalmú videóiból?
Full felesleges védeni a gyereket,és kritizálni Dancsót.
Mindkettő egy nagy paródia kb semmi értelme annak amit csinálnak.
Gondoljatok bele a kis srác helyesírási hiba miatt mit levágott :D
Még a saját anyja is kiröhögte...
Dancsó videói meg már az elejétől fogva yt szenny,csak az utóbbi 5-6 évben még nagyobbat süllyedt.
Itt is ugyanaz érvényesül mint más műfajokban Magyarországon...aki elsőként lemásolj a nyugati trendet, az lesz a legnézettebb-népszerűbb.
pl:gaming csatornák....
Aki rendszeresen nézi (tök mind1 hogy szereti vagy sem) az ugyan olyan buta és primitív.
Ha nincs nézőközönség akkor abbahagyja a videózást.
Aki ezek tudatában is nézi,azon nem lehet segíteni :D
Közben megnéztem az adott videót,nincs benne semmi óriási bullying,jobban zavart Dancsó beszédstílusa mozgása stb.
A videó előtt is céltábla volt a gyerek az indexes videó és Dancsicska videója nem tett rá túl sokat.
Ha Magyarországon 10 millió ember összefogna akkor se lehetne végleg megszüntetni a YT létezését,sőt szerintem még a tartalmakat se lehetne korlátozni.
Melyik lenne jobb egy Kína szint ahol csak VPN-el lehet böngészni ilyesmit,vagy tovább megyek Észak korea ahol kvázi nincs internet ?!
El kell fogadni hogy léteznek ilyenek és használni kell a csatorna tiltás funkciót.
Régen más volt. Aki azt mondja, hogy a szakszerűen széria óta követi, az nem ismeri, honnan indult Dancsó.
Az ő esetében okos ember bohóckodik csak túljátsza a szerepét. Kár, hogy letörölte a kezdetekben készült videóit, mert akkor megértené mindenki, hogy egy szerepet játszik.
Bár nekem ez a szerep nem jön be, de el kell fogadnon, hogy 30 évesen nem én vagyok a célközönsége.
Amúgy Dancsó volt az egyik, akinek köszönhetően még régen kimásztam a depresszióból.
36
Régen csak egy sima nerd volt.
"Amúgy Dancsó volt az egyik, akinek köszönhetően még régen kimásztam a depresszióból." - ezt komolyan írtad ?
Csúnya szavakat akartam írni, de ide nem lehet,
egy ürülék halom, ami körül zsizsegnek a legyek,
legjobb megoldás ha nem nézzük, ne legyünk legyek,
a botrányokkal csak népszerűséget és ismertséget akar gyűjteni,
sajna ilyen a mai világ az értéktelen silány szar a menő,
mondok egy példát
manapság sokan picsognak hogy elhíztak
de a mekiben zabálnak és nem sportolnak de egy normális ételt nem tudnak megfőzni ami egészséges, és lemenni kocogni ingyen lenne,
ennyi
Szerintem a probléma ott van, hogy mi, akik a kezdetektől fogva követtük, felnőttünk.
Ő pedig nem nekünk gyárt már tartalmat, hanem gyakorlatilag a tíz éves gyerekek szintjén élvezhető, amit csinál.
Sok influencer csinálja ugyanezt. A kiskamaszok egész nap a neten lógnak és a szülők megvesznek minden szart nekik, amit az influencer a piacra dob.
Nehezen tudom elképzelni, hogy ugyanez menne, ha a legalább huszonéves és idősebb generációnak gyártanának tartalmat.. Mi nem fogunk rajongói találkozóra menni a tíz ezres feliratos pólónkban, amit a webshopjukról rendeltünk.
Jobban megéri gyerekeknek tartalmat gyártani. Szerintem aktívabbak is ezeken a platformokon, mint mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!