Elegetek van már Dancsó Péter tartalmatlan tartalmú videóiból?
Apró kiegészítés: Dancsó azóta már leszedte azt az ominózus videót és egy bocsánatkérő üzenetet hagyott ott a helyén. Más kérdés, hogy azóta már úgyis látta kb az egész ország, szóval ez így utólag már nem sokat ér, de legalább egy minimális emberi gesztust tudott tanúsítani (még ha feltételezhetően külső nyomásra is tette).
Egyébként meg egyetértek. Borzasztó nagy csalódás az egész ember. Viszonylag értelmiségi videósból az egyik legidegesítőbb, legkártékonyabb, legigénytelenebb jelenséggé vált, aki a fiatalokra hatással lehet.
Nincs elegem.
Régen se volt olyan nagy szám csak egy sima film parodizáló...
Angol nyelven még az ő műfajában is mérföldkövekkel jobb videósok voltak-vannak.
Amúgy letudod tiltani a csatornáját ha annyira nem érdekel,de láthatóan csak nézed :D
Én nagyjából 10 éves lehettem, amikor néztem, és élveztem a tartalmait.
Aztán valahogy leszoktam az ilyen challange meg “hülyét csinálok magamból mert ezt akarják a nézők” típusú videósokról.
Mikor néha kidobta a YouTube a csatornáját, akkor mindig beállítottam, hogy nekem ne jelenjen meg többet.
Szóval jól meg is voltam ezzel egészen tegnapig, mikor láttam a Tanulom Magam csatorna kritikáját. Engem lesokkolt, hogy Dancsó ide jutott. Komolyan egy ambiciózus gyereket akart legutóbb lehurrogni? Nagyon gáz amit leművelt.
Annyira nem akarom támogatni ezt a szenny csatornát, hogy mikor kiváncsi lettem a kommentekre, akkor egy másodpercnél megállítottam a videót és az ad blokkot is benyomtam. Miattam igazán ne legyen több perc nézettsége se reklám miatti támogatása.
Az ott levő kommentek azért kicsit megnyugtattak, hogy valóban nem csak én látom káros dolognak a csatornáját. De már középiskolába se volt olyan osztálytársam, aki nézte volna :))
Sajnos a nézői nagy része azonban gyerek aki látja és élvezi azt, hogy bullying folyik és ők maguk is átviszik gyakorlatba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!