Elegetek van már Dancsó Péter tartalmatlan tartalmú videóiból?
Már nem nézem, leíratkoztam és az értesítéset is kikapcsoltam a csatornájáról.
Nagyon elszaladt vele a ló, már nem tetszik amit csinál.
Ennyi, ettől nem háborgok, nem anyázok csak megvan róla a véleményem.
A 10-enévesek körében szerintem változatlan a népszerűsége. Ő arra ment rá. Nekik meg nem kell minőségi tartalmakat gyártani mert a szart is megeszik.
Ennyi.
12#
A felháborodás arra vezethető vissza, hogy Dancsó a legutolsó videójában egy ártatlan gyereket szégyenített meg és az online bullying-et népszerűsítette.
Húzzatok már kicsit a szánkón, ki az a "gyerek"? És az ominózus sértő videó!?
Egy linket valakitől pls. :)
Nem bírom a Dancsót, de érdekes módon Molnár Krisztián, vagy Vká Vlog mellett senki nem állt ki, amikor tömegével készültek róluk a paródiák... :D
Engem is idegesített az a gyerek. Nagyon. Kijavíttatom az állomáson a feliratot, de azért bontsuk el az állomást is... xd
Szerény véleményem szerint a gyerek anyjában lehetne annyi felelősségérzet, hogy nem engedi fontoskodni, kamera előtt szerepelni a fiát, mert még nekem is viszketett a kezem, hogy a monitoron keresztül adjak a fiúnak, mindezt úgy, hogy engem is megvertek egyszer-kétszer... Irritáló a gyerek, és a Dancsó is. Zsák a foltját.
Ja! Egyébként Dancsó videója szerintem inkább azért váltott ki népharagot, mert ez már a sokadik másokat kifigurázó videója volt.
Régen szerettem, mert jó és szórakoztató videói voltak.
Utána meguntam, mert értelmetlen videói voltak.
Mostanra meggyűlöltem mert szerintem kifejezetten kártékony amit képvisel.
Sokáig inkább csak nem érdekelt, nem kattintottam rá, de mára konkrétan zavar.
#17-es köszi. :) Ezt miért kellett törölni?
A srác egy valódi seqqfej.
Otthon anyuci és apuci tutira valami jogvédő aktivista .
Párszor szájba fogják vágni még, és annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!