Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy viselitek ha valaki...

Hogy viselitek ha valaki bámul titeket? Mit csináljak, hogy ne érdekeljen?

Figyelt kérdés
Plázában dolgozok, ahol olyan közel van a szemközti üzlet, hogy egy unatkozó ott dolgozó srác (nincs nagy forgalmuk) mindig néz, de tényleg mindig. Kiáll sokszor az üzletük elé és bámul. Nem gondolom, hogy azért, mert jó csajnak tart, szerintem csak unatkozik, de nap, mint nap ez elég idegesítő már. Nagyon utálom, ha néznek, biztos velem van a baj, de így érzek. Teszem a dolgom, segítek a vásárlóknak és megérzem, hogy bámul (néha a haverjaival is), odanézek és néz velem szembe. Gondolom mostantól ez lesz, így valahogy megkéne tanulnom a saját dolgommal foglalkozni és oda se hederíteni, de hogyan?
2020. szept. 10. 16:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én egy idő után megunnam és oda mennék megkérdezni, hogy miért bámul,legyen az bárki. Nem bunkó módon,probálnám viccesre venni,ha meg elmondta,hogy miért bámul utána megmondanam finoman,hogy ne bamuljon. Ha meg nem akarod szóvá tenni akkor meg kerüld vele a szemkontaktust. Amugy az nem lehet,hogy tetszel neki?
2020. szept. 13. 00:22
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Én általában tudat alatt vágok egy olyan mi van fejet amire el szoktak fordulni általában. Kérdezz rá tőle hogy miért bámul folyamatosan az is lehet hogy csak emlékezteted valakire vagy hasonló
2020. szept. 13. 22:35
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy nem kimondottan téged bámul, hanem úgy általában a jövő-menő vásárlókat? Akik ugye pont köztetek mennek el, így a te irányodba néz.
2020. okt. 5. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!