Másnak is eszèbe jut a feltünően nyilvános helyen vizelő férfiakról hogy olyanok mint az állatok?
Mindig ez jut eszembe
Ott konnyit magán ahol épp rájön és mindig valamit le kell pisilni mint egy fa vagy haz
Detto mint az allatok
11
Igaz s ha kell, akkor kell...most komolyan, ti "kultúrbirkák" bevizelnétek vagy bekaksiznátok? Tegyétek bátran;)
11
Ha az éjszaka közepén nagyon sürgős dolgot kéne intéznem, beszaladnék egy 0-24 Mekibe, vagy egy kocsmába. Ott egy olcsóbb étel/ital áráért simán elszaladhatok a mosdóba.
Azért elég kevés nyilvános vécé van a városban és nincs mindenhol egy kávézó pl. Én pisiltem már bokorba, mert 3 lehetőségem volt:
1. Vagy bemegyek egy késdobálóba, ahol már akkor vérhast kapok ha hozzáérek a kilincshez,
2. Összepisilem magam,
3. Bemegyek a bokorba.
Igyekszem nem pisilni az utcán, a 30 évem alatt talán 3x fordult elő, hogy a szabadban kellett, de ha muszáj akkor muszáj, nem tudom a végsőkig tartani.
Inkább több KULTÚRÁLT fizetős illemhely kellene, amit rendben is tartanának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!