Mással is van olyan h nem mer semmit csinálni, nyilvánosság előtt, és még a szimpla sétálás is félelemmel tölti el?😖
Velem ez van, mindig azt nézem ki néz le, h vmi nem okés rajtam. Nem állok jól, hülyén sétálok, van rajtam vmi, cigi amit csinálok. PEDIG teljesen átlagos dolgok. Tegnap pl egy üzletbe mentem és rendesen éresztem az idegességet h mit csinálok rosszul, majd azon kaptam magam h nagyon gyorsan sétálok. Közben néztem a körülöttem lévő embereket. A boltban le kellett anyámbak fotózni termékeket h jó-e és vagy 1 órát nézelődtem h el menjenek onnan az emberek.
Mi lehet a gond? Normális? Gondolom nem,de akk mi lehet?
"De nem járok, mert nincs nekünk arra pénzünk."
Pedig van pszichológiai ellátás TB alapon. Vagy nincs TB-d?
"Ők csak tanácsot adnak változtatni nem tudnak"
Igen,változtatni neked kell,a pszichológus csak segít.
Azt meg egyedül is meg kéne tudjam oldani. A többi meg olyan probléma amin én magam nem tudok változtatni. Egy pszichológiát tanuló barátnőm azt mondta csak annyit tehetek h elköltözöm a családtól. Én erre a kollégiumot gondoltam,de nem engednek v legalább is nekem nem lenne szívem ott hagyni őket, de tényleg ez lenne a megoldás.
Viszont a kérdésben szerepelt próblémámat nem tudom még h kéne megoldanom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!