Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire gáz ha egy férfi...

Mennyire gáz ha egy férfi elsírja magát nyilvánosság előtt?

Figyelt kérdés
2018. márc. 3. 17:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan nem szoktam sírni, de úgy gondolom, hogy ez nem szégyellnivaló dolog.
2018. márc. 3. 17:41
 2/12 anonim ***** válasza:
A helyzettől függ. De ugyanígy nőknél is. Pl. egy munkahelyi vitában sírni szerintem más, mint valami megható dolgon.
2018. márc. 3. 17:43
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha épp a várandós feleségét ütötte el egy kamion, akkor még én magam is elsírom magam...

Ha azért sír, mert egy csaj beszólt neki..akkor megmosolygom maximum, hogy milyen kis önérzetes, és sajnálom is azért mert nem tudja tartani magát.

2018. márc. 3. 17:47
 4/12 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem gáz sírni. Lásd: Buffon.

Mondjuk nem mindegy hogy mi a sírás oka.

2018. márc. 3. 17:56
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon gáz. Egy férfi ne sírjon.
2018. márc. 3. 18:06
 6/12 anonim ***** válasza:
93%
Igazad van. Egy férfi egy darab kő, ezért ha ne sírjon soha, ne is nevessen soha. Ne legyen érzelmei. Te utolsó akkor császár király kadét vagy, kár hogy nem te vagy a Napisten :DDD
2018. márc. 3. 18:37
 7/12 Noblesse Oblige ***** válasza:

Erősen ok függő. Volt egy munkatársam aki terhesen nagyon sírós lett, és már a frász kerülgetett, ha beszélnem kellett vele, mert kb attól elpityeredett, ha közöltem, hogy kifogyott a nyomtatóból a papír.

De ha megyek egy random utcán és észreveszem, hogy ott egy férfi egy elég rossz lelkiállapotba, akkor biztos mérlegelném, hogy odamenjek-e hátha tudok valamiben segíteni.

2018. márc. 3. 18:50
 8/12 anonim ***** válasza:

Eddig még csak temetésen, haláleset megtudása esetén láttam férfit sírni. Vagy nosztalgiázás közben, volt (már nem élő) kollégákról, barátokról való beszélgetés közben, vagy családi összejövetelen.

Szerintem semmi gáz nincs ebben.

Engem nem zavar, ha egy férfi sír. Biztosan van rá valami oka.

Csak úgy még nem láttam sírni férfit (bár nőt sem) mert valaki csúnyán nézett rá az utcán, vagy nem volt elég udvarias az x ügyintéző.

2018. márc. 3. 19:25
 9/12 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem az.
2018. márc. 3. 20:06
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Nem gáz, de szerintem idegesítő.
2018. márc. 3. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!