Mennyire gáz ha egy férfi elsírja magát nyilvánosság előtt?
Ha épp a várandós feleségét ütötte el egy kamion, akkor még én magam is elsírom magam...
Ha azért sír, mert egy csaj beszólt neki..akkor megmosolygom maximum, hogy milyen kis önérzetes, és sajnálom is azért mert nem tudja tartani magát.
Egyáltalán nem gáz sírni. Lásd: Buffon.
Mondjuk nem mindegy hogy mi a sírás oka.
Erősen ok függő. Volt egy munkatársam aki terhesen nagyon sírós lett, és már a frász kerülgetett, ha beszélnem kellett vele, mert kb attól elpityeredett, ha közöltem, hogy kifogyott a nyomtatóból a papír.
De ha megyek egy random utcán és észreveszem, hogy ott egy férfi egy elég rossz lelkiállapotba, akkor biztos mérlegelném, hogy odamenjek-e hátha tudok valamiben segíteni.
Eddig még csak temetésen, haláleset megtudása esetén láttam férfit sírni. Vagy nosztalgiázás közben, volt (már nem élő) kollégákról, barátokról való beszélgetés közben, vagy családi összejövetelen.
Szerintem semmi gáz nincs ebben.
Engem nem zavar, ha egy férfi sír. Biztosan van rá valami oka.
Csak úgy még nem láttam sírni férfit (bár nőt sem) mert valaki csúnyán nézett rá az utcán, vagy nem volt elég udvarias az x ügyintéző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!