Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sokan miért nem értik meg,...

Sokan miért nem értik meg, hogy a koncertre és rendezvényekre járás rengeteg embernek a fő hobbija, és nem tud csak úgy lemondani róla a vírus miatt?

Figyelt kérdés

Ugyebár többhelyen olvasni egyesek véleményét, hogy a jelen helyzetben még a limitált rendezvényeket is felelőtlenség megtartani, meg hogy akik elmennek, azok nem gondolnak másokra, otthon kellene maradniuk egész addig, amíg nem lesz vakcina, más elfoglaltságot keresni, meg ilyenek. Na most, hobbija és kedvenc időtöltése mindenkinek van szerintem. És bármi legyen is az, senki nem örülne neki, ha bizonytalan időre megvonnák tőle.

Enyhébb esetben szimplán csak avval jönnek, hogy nem igaz, hogy ez most a legnagyobb probléma. Nos, szerintem, az, ha az ember a szabadidejében nem tudja többé a kedvenc hobbiját űzni, az igenis a nagy gondok közé tartozik.

Ezt miért nem értik meg sokan?

2020. szept. 6. 10:09
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/125 anonim ***** válasza:
21%
25000 beteg van és ez komolyan kérdés?
2020. okt. 4. 09:14
 112/125 A kérdező kommentje:
De ez még mindig nem válasz. :)
2020. okt. 4. 09:20
 113/125 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom mire szeretnél épp a mai napon választ kapni. De úgy gondolom egy járványhelyzetben mindenkinek lehetősége van a váltásra. Nem háború van csak járvány az emberek egy része mégis nagyobb cirkuszt csinál mint akkor. Mert fel kell venni egy maszkot, mert kevesebb a szórakozási lehetőség mert nem tud a szakmájában dolgozni. Az élet változásaihoz alkalmazkodni kell. Az egeszséges ember képes alkalmazkodni. A beteg nem képes semmire az halálra van ítélve. Ezért a legfontosabb szerintem az egészség megvédese bármi áron. Szörnyű nézni egyeseket mennyire nem érdekli a másik. Egyszerűen undorító. Napi 1000 beteg van és még mindig a buli a fontos. Szánalmas komolyan.
2020. okt. 4. 09:30
 114/125 A kérdező kommentje:
113: Arra, hogy amit rólam gondoltok, azt gondoljátok a fellépő zenekarokról is, és mindenki másról, aki elmegy rájuk?
2020. okt. 4. 09:35
 115/125 anonim ***** válasza:
28%
Igen, azt gondoljuk.
2020. okt. 4. 09:57
 116/125 anonim ***** válasza:
76%
Azért többes számban ne beszélj. Azt gondolom ha valaki egyedül él vagy olyan emberekkel akiket nem zavar ha betegek lesznek és HOban dolgoznak és nem veszélyeztetik senki egeszséget akkor lelkük rajta. A zenészeket is megértrm hogy amíg tudnak próbálnak megélni a szakmájukból. Azt már kevésbé értem meg mikor megy a cirkusz mert nem megy. Emberek életéről és egészségéről van szó megélné lehet másból is. Igen rossz de most egy darabig ez van. Egyébként nem a levegőbe beszélek én is rendezvényszervezésből éltem szóval nekem is alkalmazkodnom kellett. Nekem ez természetes volt nem értem másnak miért nem az.
2020. okt. 4. 10:04
 117/125 anonim ***** válasza:
116 egy tanár vagy és a kérdező is az
2020. okt. 4. 12:59
 118/125 A kérdező kommentje:
117: Nem vagyok tanár. Honnan veszed?
2020. okt. 4. 13:01
 119/125 anonim ***** válasza:
Nem vagyok tanár. Sosem voltam. Rendezvényszervező vagyok. Nem tudom ezt miből sikerült leszűrnöd. A kérdező sem tanár ebben biztos vagyok.
2020. okt. 4. 13:02
 120/125 anonim ***** válasza:
0%
Mertazok olyan zsarnokok, hogy ne engedjék óra alatt enni, inni, pisilni a diákokat.
2020. okt. 4. 15:00
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!