Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sokan miért nem értik meg,...

Sokan miért nem értik meg, hogy a koncertre és rendezvényekre járás rengeteg embernek a fő hobbija, és nem tud csak úgy lemondani róla a vírus miatt?

Figyelt kérdés

Ugyebár többhelyen olvasni egyesek véleményét, hogy a jelen helyzetben még a limitált rendezvényeket is felelőtlenség megtartani, meg hogy akik elmennek, azok nem gondolnak másokra, otthon kellene maradniuk egész addig, amíg nem lesz vakcina, más elfoglaltságot keresni, meg ilyenek. Na most, hobbija és kedvenc időtöltése mindenkinek van szerintem. És bármi legyen is az, senki nem örülne neki, ha bizonytalan időre megvonnák tőle.

Enyhébb esetben szimplán csak avval jönnek, hogy nem igaz, hogy ez most a legnagyobb probléma. Nos, szerintem, az, ha az ember a szabadidejében nem tudja többé a kedvenc hobbiját űzni, az igenis a nagy gondok közé tartozik.

Ezt miért nem értik meg sokan?

2020. szept. 6. 10:09
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/125 A kérdező kommentje:
Én moziba megyek, az Unhinged-re. De maszk nélkül, popcornnal, közben kólát és cidert iszogatva. És igazából mindegy, mert ahol én lakók, előttem-mögöttem egy székkel, és mellettem két-két székkel senki nem ülhet. :)
2020. okt. 3. 21:40
 102/125 anonim ***** válasza:

Jó mulatást! <3

Többiek?

2020. okt. 3. 21:42
 103/125 A kérdező kommentje:
lakók=ülök
2020. okt. 3. 22:23
 104/125 anonim ***** válasza:
52%

Kérdező, izgalmas életed lehet ha egy hónapja ezen a kérdésen lógsz minden nap. Feltétlenül ki kellett írni, hogy a moziban sem veszel maszkot, ez rendkívül fontos volt. ;) Ne kezdjük már a népmesét, hogy te a zenészek meg vendéglátók megélhetéséért aggódsz. Nem aggódsz te senkiért, csak próbálod magyarázni a bizonyítványod.

38 évesen nem sokra vitted, sem érzelmi, sem értelmi sem szakmai téren. Nyilván ez pocsék lehet, de nem a társadalmat kellene büntetni érte, hanem tenni magadért valamit. Ez a kérdés nem más mint provokáció. Egy lázadó tini provokációja. Igen sajna ez a színvonal amin ragadtál. Érdemes lenne elgondolkozni ezen. :/ A végén meg nehogy úgy járj, mint Pataki Attila aki azt se tudja hogy kérjen elnézést. Nekem azért megdöbbentő, hogy egy 38 éves ember képtelen elfoglalni magát és mi találjuk mi mit csináljon koncertre járás helyett. :)

2020. okt. 4. 00:43
 105/125 A kérdező kommentje:
A 93-as kommentemre még semmi konkrét válasz nem jött. Ez elég sokmindent elárul.
2020. okt. 4. 01:55
 106/125 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező, nem úgy volt, hogy elengedted a témát és több válasz nem érdekel meg többet nem emeled ki? :D
2020. okt. 4. 05:24
 107/125 A kérdező kommentje:
106: Nem is emelem. De az tényleg érdekelne, hogy minden koncertező zenekar és előadó és eljáró vendég aberrált állatnak számít, akik nem valóak emberek közé?
2020. okt. 4. 08:45
 108/125 A kérdező kommentje:
Pontosítok: "aberrált gyilkos állatnak".
2020. okt. 4. 08:50
 109/125 anonim ***** válasza:
Engedd már el a témát. Már nekem kínos.
2020. okt. 4. 08:52
 110/125 A kérdező kommentje:
Válasz még mindig nincs. Vagy kínos lenne beismerni, hogy így gondoljátok?
2020. okt. 4. 08:57
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!