Küzdenél a figyelemért vagy egyedül maradnál?
Figyelt kérdés
Engem soha nem keres senki, mindenkit nekem kell hívogatni, érdeklődni, keresni. Direkt kipróbáltam, hogy senkit nem hívtam fel 3-4 hétig, csak vártam, hogy ki fog keresni. Nos, senki. Azt sem vennék észre ha meghalnék. Te tepernél, taposnál a barátaidnál, ismerőseidnél, vagy hagynád a fenébe az egészet, és büszkén, de magányosan töltenéd a napjaidat?2020. szept. 6. 05:49
11/14 anonim válasza:
engem keresnek de én jobban érzem magam néha ha napokig nem kell foglalkoznom másokkal.
szerintem ha nem "népszerű" emberrel barátkozol, akkor annak nincs annyi 'választási lehetősége' ha beszélgetni szeretne.
sajnos nekem ez a bajom, hogy több barátom van, pasim, dolgozok, tanulok, és nem tudom beosztani az időm. vagy nem is akarom beosztani és inkább a szabadidőm pihenéssel tölteném.
keress olyan embert mint te, és ő lesz az a barátod akire vágysz.
12/14 anonim válasza:
Ez nem teperés, vagy küzdelem kérdése, kérdező. Aki érdekes, azt keresik, aki unalmas, szürke kis senki, azt nem. Neked is van olyan, aki nem izgat, igaz? No! Mindenki így van vele. Ezért nem őket kell hibáztatni.
13/14 anonim válasza:
Sajnos én is magányos vagyok. De én már nem küzdök senki figyelméért. Ha valakinek hiányzom vagy akar valamit majd megkeres.Bele fárad az ember egy idő után hogy olyan emberek figyelméért, szeretetéért küzd aki le se sz@rja.Ki mit ad másoknak azt kapja vissza. Erről nekem ez a véleményem.
14/14 anonim válasza:
Te megadod másoknak a figyelmedet, és mégse kapod vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!