Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan viseltétek, hogy...

Hogyan viseltétek, hogy meghíztatok? Mi adott motivációt, életerőt?

Figyelt kérdés

A kérdés értelemszerűen azokhoz szól, akik voltak ilyen helyzetben.

Én 15 kilót híztam és nem tudom, hogy hogyan sikerül majd megszabadulnom tőle. Elkezdtem rendszeresen sportolni és diétázni, de mint kiderült ennek elsősorban egészségügyi okai vannak és így nagyban függ attól is, hogy az orvos hogyan tud nekem segíteni, még mindig vizsgálatokra járok. Engem nagyon megvisel és kicsit olyan mintha már nem lennék önmagam, nem nagyon tudok mit kezdeni magammal. Sosem voltam nádszál vékony, de még soha nem is néztem ki így. A ruháim nagy része már nem jön rám vagy rosszul áll, mert teljesen megváltozott az alakom és lassan nem is tudok már mit felvenni, mert semmi nem is tetszik magamon. Szerettem csinosabban öltözködni, van csomó blúzom, szoknyám és ruhám, de most úgy nézek ki az ilyen ruhákban mint egy trampli krumpli. Most próbálok picit lazábban öltözködni (pólók, farmer, cicanadrág és hosszú pulcsi stb.), de nem érzem magaménak és szerintem amúgy sokkal jobban az sem áll. Az arcom is pufi, nem szép. Sminkelek, de egyébként ezt is és mindenféle cicomát már feleslegesnek és nevetségesnek érzek, minek mikor közben úgyis dagadt vagyok. Emellett úgy alapvetően rosszabbul érzem magam, nem érzem jól magam a bőrömben, nem is szeretek már így emberek közé menni, enni sem szeretek, nyűg ha fel kell öltözni és ki kell menni az utcára, strandon sem voltam és nyári ruhákat sem hordok, feszélyez már minden ilyen jellegű szituáció. Közben pedig még frusztrál, hogy nem tudom mi lesz vagy hogyan fog ez változni, fog-e változni egyáltalán.

2020. szept. 5. 11:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

15 kiló miatt ne szégyelljed magad.

Ugyan nem tudom milyen betegséged van, de úgy általánosságban azt javaslom, ami nekem bevált.

Cukrot és gyorsan felszívódó szénhidrátokat kerültem ahogy csak tudtam. Proteinben gazdag étrend is fontos annak érdekében hogy az izmaid megfelelően tudjanak fejlődni.

Csak ez az egyszerű étrend változtatás nagyon sokat segített nekem.

Sportnál van két lehetőséged. Vagy kardiozol azaz futsz például(Túl nagy + súlynál nem ajánlott), aminek a hátránya az hogy az izmaid csak kis ideig fejlődnek és csak akkor van hatása a testedre ha majdnem napi szinten csinálod.

A másik ha konkrét súlyokkal(vagy saját testsúlyal) erősítesz. Ennek az az előnye hogy hosszútávú hatása van, segít a súlyodat stabilizálni.

2020. szept. 5. 23:36
 12/12 anonim válasza:
Én 10 kg híztam majdnem az összes nadrágomat kihíztam és azóta se sikerült lefogynom
márc. 25. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!