Szoktál trollkodni a gyakorin?
"Néha akkora műsort csinálnak, hogy csak azért megéri felnézni ide."
De vajon felnéznél e egy olyan oldalra ahol csak trollok vannak már? Ahol lassan csak az oldal dolgozói tesznek fel "X országnak mi a miniszterelnöke?" szintű kérdéseket hogy valami komoly legyen az oldalon?
Őszintén válaszoltam a kérdésre (8.#), nagy lepontozás a jutalmam.
Tényleg csak a trolloknak áll a világ?
Előfordul igen. Néha olyan magas a labda, hogy nem bírom ki, hogy ne csapjam le.
De inkább olyan fordul elő, hogy valaki irgalmatlan hülyeséget ír, tudom, hogy annyira hozzá nem értő és buta, hogy nem kellene beleállni a vitába, de nem bírom ki. A végén már habzik a szája, mert nem tud mit kezdeni a logikai buktákkal amikre rákontrázok.
Nekem az a kedvencem, amikor ugyanazon a véleményen vagyok, mint a másik, de teljesen félreérti, mert a szövegértés már nem megy neki, és elkezd magából kikelve fröcsögni, gyakorlatilag a saját véleménye ellen. :'D
Istenem, hányszor előfordult már itt... :D Na, az a legjobb táptalaj a trollkodáshoz, nagyon jó dolgokat lehet kihozni belőle. <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!