Mióta nem lehet trollkodni keményen ezen az oldalon, szerinted megcsappant a Gyakorinak a látogatottsága?
Szerintem sokat csökkent. Eszméletlen moderáció lett. Szinte már nem lehet úgy kérdést feltenni, hogy ne sértsen valakit. Jó persze sokan szeretnek az áldozat szerepben tündökölni, mi egy ilyen nép vagyunk.
Minden kérdésbe bele lehet kötni, minden sért valakit.
Nekem törölték egy válaszomat a "tahó" kifejezés miatt.
Törölték a borravalós kérdésemet és fogalmam sincs miért s kaptam egy 6 órás bant. Új vagyok a honlapon de így semmi értelmét nem látom folytatni.
4es véleményét megerősítem. Én is többször jártam így.
Sok esetben tapasztalom azt is, hogy komoly kérdésre alig akad érdemi válasz, de a marhaságra ömlenek a kommentek.
Kb.3 éve a színvonal fura lett, talán részben azért, mert rengeteg a fiatal, iskolás, kevés igazán értelmes, hasznos dolog kezd itt menni.
A látogatottság megvan, de fura.
Nem lehet?
Néha én is poénnak tartom, mikor törlik az amúgy normális válaszomat. Mindamellett, hogy a bombanős-munkaügyi kérdező tele spameli az oldalt naponta 50 kérdéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!