Miért van az, hogy egyes embereknek nincs szüksége kávéra és mégis energikusabbak mint azok akik isszák?
Figyelt kérdés
2020. aug. 29. 23:22
11/11 anonim válasza:
Nekem is sokszor eszembe jut ez, kicsit irigykedem is, ha valakinek sok energiàja van “csak úgy”, és simán kipattan az ágyból. Én sehogyse vagyok energikus, állandóan kimerültnek érzem magam. Mindegy, mennyire eszem épp egészségesen. Ha szemetet eszem, ha egészségeset, akkor is azt érzem, amit mindig, hogy nincs életkedvem, energiám. A reggelek meg egyenesen fájnak. Ha nem jutok kávéhoz, ezek mellett még morcos is vagyok. Ha hozzájutok, továbbra is álmos vagyok, de legalább munkaképes állapotba hoz, felfogom a dolgokat, ha iszom párat. Meg szeretem az ízét és az illatát. Sok tejjel szoktam, habosan. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!