Mit tegyek, ha a rossz fogaim miatt elkezdtem zártabb szájjal beszélni, és nem tudok róla leszokni?
Elrohadtak a fogaim, amit nagyon szégyelltem, és zártabb szájjal kezdtem el beszélni, ez olyan 3-4 éve tart ez az állapot, hogy zártabb szájjal beszélek és csukott szájjal mosolygok. Most lett pénzem arra, hogy megcsináltathassam a fogam és 3 hete meg is csináltattam. Azóta ugyanúgy csukott szájjal beszélek. És hiába van új fogam, ezt is szégyellem, mert múltkor tudatosan elkezdtem nyitottabb szájjal beszélni, és akkor odaszóltak, hogy jé, kinyitotta a száját. Tudom, hogy nem kritizálásképpen mondta, de akkor is elszégyelltem magam.
Ösztönösen nem megy, hogy nyitott szájjal beszéljek, csak ha tudatosan mondom magamnak. De ezt mindig elfelejtem, az esetek többségében.
Beszélj úgy ahogy neked jólesik,akinek nem tetszik tehet egy szívességet.
Akik közel állnak hozzád azok szeretnek akár hogy beszélsz.
köcsögök az emberek
Nekem amúgy egész jó fogam van, de valamiért utálom
Ezért képeken soha nem mosolygok rendesen, mert furán néz ki
És ha valamiért mégis sikerül mosolygós képet kiraknom, akkor egy idióta ismerősömtöl jön a komment, hogy jéé nem is tudtam hogy van fogad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!