Ha egy lakástűzben mindenetek odaveszne vigasztalna a tudat hogy azért az életetek megmaradt?
A minden alatt mindent értek. szó szerint. A fickó akiről szó van, zárlat miatt menekült az éjszaka közepén a lakásásból. Mindene odaveszett. Az összes ami maradt a pizsama ami épp rajta volt. Egy fillérja, egy szaros alsógatyája se maradt.
Meg az élete. Az megmaradt.
Titeket az ő helyében vigasztalna a tudat?
Saját szemszögemből nézve:
A legfontosabb emlékeim mint például fényképek meg egyéb adatok "felhőben" vannak tárolva így megmaradnának.
Minden más anyagi dolog nyilván hiányozna egy ideig, viszont ha azt nézem, hogy már a gyerek/fiatalkoromból sem nagyon maradt meg semmi, akkor ezeken is túltenném magam.
Anyagilag nyilván nem örülnék, de az túlzás, hogy egy fillér nélkül maradnék. Bankszámlámon van megtakarított összeg, amivel ellennék.
Munkám/tudásom alapján állásom lenne továbbra is, szóval maximum az első 1-2 hónapot lenne nehéz "nulláról" indítani. Onnantól meg fizetnék albérletet és gyűjtögetnék tovább.
Én is ezen gondolkodtam, hogy a biztosítás, elvileg, ha jól van megkötve, akkor fedezi az újravásárlás jelentős részét.
Amúgy biztos, hogy sajnálnám, de azért feltehetőleg örülnék, hogy nem lett senkinek baja.
Valahogy sejtettem hogy az itteni szuperbölcs (szar) janik mindegyike tud valami irtó bölcset. Fényképek a felhőben, pénz a bankban, iratok a széfben.Mindenkinek mindenre full kész megoldása van. Naná.
Lehet tesztelni? Kihez mehetek a benzines kannával?
Lássuk pl a szarjani tűzálló széfjét. Kipróbáljuk az -e valóban! Jó lesz?
16 Ehhez a kommenthez nem is kell már hozzátenni semmit.
Azt adod ami vagy, csak jó lenne ha nem másra próbálnád a magadét vetíteni, hanem szembe néznél saját magaddal.De hát ahhoz bátorság is kéne-ami meg a hozzád hasonló embereknek nincs, mert ha lenne akkor fel sem merülne bennük ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!