Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Imádok lopni de nem értem miért?

Imádok lopni de nem értem miért?

Figyelt kérdés

Nagyon felpörget és hatalmas öröm mikor nem bukok le, nem vagyok mániákus de amikor van lehetőségem akkor lopok.

Kint élek külföldön van elég pénzem de mégis..

Ha valami megtetszik és több mint 20€ akkor már vizsgálom is, hogy hogyan lehetne elvinni máshogy.

Szerintetek miért? Ja és egyedül sosem merek, csak társaságban.

#lopás #otthon nehezebb lopni
2020. aug. 24. 12:42
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
98%
Kleptomániás vagy mint Repülős Gizi, netán az útódja vagy?:D
2020. aug. 24. 13:20
 12/29 anonim ***** válasza:
17%

"Úgy voltak kalkulálva a bérek, hogy ezt is beleszámolták. IRÓNIA."

Idióta!

2020. aug. 24. 13:20
 13/29 A kérdező kommentje:

Ne ocsaroljatok mar, neha lopok na huha.. Utana rakenem a masik arab szomszedra.

Amugy Dm, muller es a C&A ahol a legkonyebb lopni

2020. aug. 24. 13:21
 14/29 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem a kérdés kamu 😂
2020. aug. 24. 13:23
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha te ebben izgalmat látsz, akkor menj orvoshoz, mert ez bizony lehet kleptománia. Nem azért lopsz, mert szükséged van rá,hanem a kaland kedvéért. Amúgy köszi, hogy magyar létedre külföldön ezt teszed, amúgy is szar a megítélésünk. Ismerősöm egy kinti helyen olyan táblát látott, hogy "ne lopj magyar" . Szóval szégyelld magad és tegyél ellene. Nem is az érték, hanem az elv miatt.

Amúgy ha izgalmat keresel, akkor menj valami közel-keleti országba lopkodni, aztán imádkozz, hogy ne bukj le, de ehhez már nem lennél elég tökös.

2020. aug. 24. 13:52
 16/29 anonim ***** válasza:
90%

Külföldön màr kiirtàk pàr boltra magyarul, hogy "magyarok ne lopjatok!".

Csak a nevünket rontod te is.

2020. aug. 24. 14:22
 17/29 anonim ***** válasza:
84%
Cigány vagy?
2020. aug. 24. 15:25
 18/29 anonim ***** válasza:
90%
Hát mindenképp el fognak kapni, és akkor becsuknak. Nem kell tenyérjós ahhoz, hogy lássuk: a jövendő életed - attól fogva, amikor először megfognak - börtönbe be, börtönből ki, börtönből vissza cikcakkban fog haladni. Ott pedig a saját fajtáddal lehetsz.
2020. aug. 24. 17:10
 19/29 Metionin ***** válasza:
100%
Pedig ez kleptománia, egyik haverom is ilyen. Kőgazdag a családja de abban találja meg az izgalmat, hogy a 200 ft-os ceruzaelemet kilopja a teszkóból. Sikerélményt ad neki, azért szereti.
2020. aug. 24. 17:32
 20/29 A kérdező kommentje:
Nekem is izgalmat nyujt, de egyedul nem ugy unalmas.
2020. aug. 24. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!