Mi a véleményetek arról, hogy 40 éves férfi létemre imádok a Csábításból jelessel játszani?
Figyelt kérdés
Tudom hogy ez nem egészséges de nem tudom abbahagyni... Ezt eddig még senkinek sem mondtam el és félek hogy egyszer valaki rájön...2018. jan. 21. 20:31
1/10 anonim válasza:
Szerintem ha függő vagy akármitől is, az nem normális de ez nem a korod miatt van.
2/10 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok.
Mennyi ideig játszol rajta? Állandóan?
A "nem tudom abbahagyni" kicsit több értelmű, jelentheti azt is hogy egész nap nem tudod abbahagyni, meg azt is hogy nem minden nap, de teljesen nem tudsz leszokni róla.
3/10 anonim válasza:
Én meg 42 vagyok, és imádom a gyerekkoromból megmaradt Playmobil figurákat. Persze nem ezekkel játszok egész nap, de pl nem adnám el semmi pénzért. Az a véleményem, hogy mindenki csinálja azt ami örömet okoz neki, ha ezzel nem bánt másokat. A rosszindulatú emberek véleményét meg le kell szarni.
4/10 anonim válasza:
Japánban teljesen normális, hogy férfiak visual novel-ekkel játszanak. Itthon furán néznek rád emiatt, főleg hogy a CSJ lányokra van optimalizálva. A kíváncsiság miatt játszol vele, hogy mire fut ki a történet?
Fizetni ne fizess érte annyit nem ér. Amúgy Sims 4 jobb ott bármilyen karakterrel kb bármit megtehetsz :D
5/10 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyit játszol, költesz-e rá, és ha költesz akkor mennyit. De ha tetszik neked, akkor játssz vele, engem nem különösebben foglalkoztat, hogy mások mivel töltik a szabadidejüket.
6/10 anonim válasza:
Engem is érdekelt, tetszett is, de kb. 5 lépést adott naponta, fizetni meg biztos, hogy nem fogok azért, hogy eljátszhassak egy kitalált történetet a telefonomon. :D
9/10 anonim válasza:
Jaja, melyik fiúval szeretnél összejönni? :) Eldarya-val is játszol?
10/10 anonim válasza:
Mindenki maga döntse el, hogy függő-e vagy nem. függő is vagy meg nem is, normális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!