Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Beteges kicsit, hogy csak...

Beteges kicsit, hogy csak akciós ruhákat vásárolok nő létemre?

Figyelt kérdés

Elég spórolós vagyok minden téren. Szerintem az egyetlen amit megveszek "horror" áron, az a cipő (office shoes)->bár azt is csak akciósan 10 max 20e..,-és ezt baromi ritkán kb 3 évente ha elhasználom, amert a jó minőségű lábbeli kiemelten fontos számomra, egyébként meg leragadok a deichmannál mindig féláron vásárolok :DD Farmer szinte csak kínaiból, bugyi is (szerintem tök szexik és meg vagyok elégedve a minőségével) melltartó szinte csak takko akciósan, nekem nagyon bejött, kényelmes 2000/db, felső, ruha szinte csak orsay és h&m kizárólag akciósan! 😅

Persze egyszer az évben megveszek teljes áron is valamit, de ez tényleg szinte csak egyszer.

24/N

2020. aug. 23. 17:54
 1/10 anonim ***** válasza:
98%
Ha neked jo igy, akkor semmi gond. En nem tudnek varni az akciokra, a kinais ruhakat meg nem szeretem, de orulok, ha valami ami megtetszik, eppen akcios.
2020. aug. 23. 17:56
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem. Ugyanezt csinàlom èn is. Semmi betegeset nem làtok benne. Lehet akinek a legutolsò kifutós divat a fontos, az furànak talàlja, de nekem megfelel a “kevèsbè” divatos is bőven. Nagy összegeket tudok így megspórolni. Egy kis szar göncért nem adok ki 10ezret, ha pár hónappal később megtudom venni negyed áron is akár.
2020. aug. 23. 17:58
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
Az beteges, hogy ilyet kérdezel, hogy "nő létedre".
2020. aug. 23. 17:58
 4/10 A kérdező kommentje:
Na most itt azért nem azt szólom le aki akciósra hajaz félre ne értsetek. Persze, teljesen rendben van az amit a kettes ír, hogy jól jár az ember. Egyébként én is igyekszem azért jó minőséget mindenből erre figyelek, de ki lehet fogni ezeket akciósan. Ez ok. Egy kicsit úgy érzem azért túlzásba viszem ezt a spórolást. Az orsayban árulnak egy blézert 5000 Ft. 2 éve minimum szemezek vele de nem viszik le az árát. Azt hiszem ideje olykor kicsit lazábban venni ezeket a dolgokat, több is veszett Mohácsnál én meg itt izélek egy szaros pár ezres tételen. 😀
2020. aug. 23. 18:04
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyáltalán nem, sokat spórolsz vele, illetve ha még minőségi és tetszik is neked akkor meg nyert ügyed van. 🙂
2020. aug. 23. 18:04
 6/10 anonim ***** válasza:
11%

3 Egy családot-szegényebb családot-próbál ezzel a kérdésével kifigurázni.

Teljesen egyértelmű nem kérdés. Tőle fel sem veszi az ember, mert úgy szövegel, hogy kitartják..

2020. aug. 23. 18:06
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

*Tőle fel sem veszi az ember, mert úgy szövegel, hogy kitartják.. Nem véletlenül vannak az emojik a szövege mögött.

Az illető egy "cseppet" van csak lemaradva:D

2020. aug. 23. 18:07
 8/10 A kérdező kommentje:
6.7. Ezt elsőre nem fogtam fel, másodjára viszont nem olvasnám el ha nem bánod. 🤔
2020. aug. 23. 19:05
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem gond, nagy a választék mindenre vonatkozóan, neked legyen jó (és csinos).
2020. aug. 23. 19:14
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem beteges. Ami beteges az az, mikor valaki kenyszeresen vasarol annyi akcios cuccot, aminek az arabol draga ruhakra is telne, netan felre is tehetne.

Szoval ez tok jo. Foleg, ha jol csinalod, es abba a vegletbe sem esel, hogy valami csak attol tetszik, mert annyira le van arazva.

2020. aug. 24. 01:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!