Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mióta ilyen faragatlanok a...

Mióta ilyen faragatlanok a hajléktalanok?

Figyelt kérdés
Tegnap este láttam egyet a sarkon, gondoltam szerzek neki örömet és adtam 1000 ft-ot. Ő meg bunkón rámmordult, hogy igazán hozhattam volna neki a boltból kaját meg bort. Közöltem, hogy nem értem rá, erre morgott valamit az orra alatt és levegőnek nézve elsétált.
2020. aug. 22. 08:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Vannak ilyenek, minden hajléktalan ember más.

Múltkor egy fiatal srác kért tőlem, mondtam, hogy az aprómat odaadom, kb. 400 Ft volt nálam, szóval nem sok, de gondoltam az is segítség neki, erre olyan arckifejezést vágott, hogy azt hittem visszaadja, meg se köszönte. :DD

De volt egyszer, hogy egy cigány csávó kért pénzt, mondtam neki, hogy nincs nálam, de cigit tudok adni, ha elfogadja, cserébe az egész napom és családom megáldta azért az egy szál cigiért, látszott, hogy nem sokan adnak neki bármit is.

Meg volt egyszer, hogy sulis időnkben jött oda egy bácsi, hogy tudnánk e adni neki pár szendvicset, mert egész nap nem evett, mi odaadtuk azt ami iskolából megmaradt, ő pedig nagyon örült neki. :)

Szóval mindenki más, meg kell tanulni kivel érdemes foglalkozni és kivel nem.

Én azokat nem értem hogy élik túl, akik az aluljárókban maguk alá f0sva/hányva fetrengenek meg ordibálnak mindenkivel, nekik ki ad? :D

2020. aug. 22. 12:29
 12/13 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem e tapasztalatból kiindulva nem kéne máskor inkább Terézanyáskodnod. Nem éri meg.
2020. aug. 22. 13:09
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb ilyen. Egy csövit ismerek akinek néha adok kaját, cserébe sztorizgat. Más galaxisból jött ide űrhajóval, ami lerobbant Egyiptomban és idáig gyalogolt. Nagyon érdekes ember és választékosan beszél.

A többi akit eddig láttam mind bunkó. Sok csöves amúgy hobbiból kéreget, megjátssza a tolószékest, meg hasonlók.

Vadiúj Nike cipőben járnak Ray Ban szemüvegben. Ügyelnek a részletekre...

Legalábbis Miskolcon sok ilyen hobbi csövest látni.

2020. aug. 22. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!