Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha egy európai embernek...

Ha egy európai embernek gyereke születik egy kelet-ázsiaitól (pl.koreai,japán,kínai),az a gyerek már nem is lehet szőke hajú,világos szemű?

Figyelt kérdés
Vagy egy félázsiai még lehet kék(vagy esetleg szürke vagy zöld,ezek sem sötétbarnák) szemű,gyerekkorban szőke hajú?(Láttam valahol már ilyen gyerekekről képeket,de nem tudom,hogy szerkesztettek-e.)Lehetséges ez,vagy szinte 1 az 1000-hez?

2020. aug. 20. 18:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem van ra lehetőség, bar a legtöbb ilyet, hogy európai ázsiaibol is van benne altalaban max világosbarna vagy zoldesebb a szeme
2020. aug. 21. 10:47
 12/12 anonim ***** válasza:

ez a kérdés már volt de le írom megint... --_--'"

nem 1 az 1000-hez hanem 1 az 100 millióhoz!

+ ha csak nincs germán ágad és vagy a családodban nincs sok szőke kék szemű

akkor lehetetlen mert nincsenek olyan génjeid... ha van akkor jobb esélyek vannak de akkor van a legtöbb esély ha az adott koreai lány/fiú nagy vagy dédmamáját megerőszakolták az amerikai katonák vagy ő is beleegyeztek... sok feljegyzés van róla hogy bezony a nyugati meg szovjet katonák olykor olykor megerőszakolták az ázsiai nőket vagy pedig hozzájuk adták vagy csak prostitució keretében történt... ilyenkor az adott gyerek szintén full ázsiai lesz de ha egy utod megint egy europaival nemz gyereket akkor már nagyobb esély van rá hogy a gének recesszív öröklődnek és vagy mutálodnak

van rá esély de csak akkor ha alapból is ritka génjeid vannak

pl a családodban van vörös szőke barna fekete hajú meg barna kék és zöld szemű na ha minden gén megvan ilyenkor tényleg érdekes dolgok tudnak lenni habár az is igaz hogy a fél koreaiak körében igen elterjedt a zöld szem valahogy iyg mutálodik náluk (persze kell hozzá zöld szem gén ami a legritkább!)

2020. okt. 8. 02:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!