Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan lehet hófehér bőrt...

Hogyan lehet hófehér bőrt csinálni? Vagy legalább fehérebbet?

Figyelt kérdés

(Nem műtétes beavatkozással)

16/F

2020. aug. 20. 17:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Soha ne erje napfeny.

Nekem pl a labaim olyan fehèrek minta hulla lennék es alapvetöen nem vagyok full feherbör tipus pedig.

De évek ota napfény nem eri es a sajat börszinemnél is feherebb lett.

2020. aug. 20. 17:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Vannak ilyen fehérítő krémek, bár nem tudom, hogy itthon lehet-e kapni, a távol-keletiek szeretik használni.

Amúgy meg csak kora reggel/este menj napra, hogy azért mégis egészséges maradj, akkor is vegyél fel hosszú ujjút, hosszú nadrágot, az arcod, kezed kend be naptejjel.

De amúgy miért akarsz fehér lenni? Én az vagyok és nem jó egyáltalán, nem ettől leszel több egyrészt, másrészt nagyon-nagyon kell vigyáznom a nappal, különben csúnyán megégek. Ja és én még barnulni sem tudok szinte semennyire :(

2020. aug. 20. 17:16
 3/4 A kérdező kommentje:

Baszki de irigyellek (2.)😮

A hófehér bőrű (nem keleti) emberek szerintem a legszebbek. Jobbak kint az albínók vagy a korom feketék🖤

2020. aug. 20. 17:54
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Az albínó az egy betegség kvázi. De a nagyon fehéreknek is hasonlóan kell vigyázniuk.

De komolyan, miért akarsz ártani az egészségednek? Mert az, ha kifejezetten bujkálnod kell a nap elől (normál bőr csak így marad fehér, a kreolosabb meg így se), netán ilyen kencét is használsz, épp olyan káros, mint azok, akik hófehérkék, de szénné égetik magukat a napon, szoliban. Nagyon sokat ártasz vele magadnak, ha nem mész napra (nem arra gondolok, hogy órákra feküdj ki!), D vitaminhiányod lesz.

2020. aug. 20. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!