Miért esik jól az em ereknek szekálni a világos bőröm miatt?
Ha átlagon felül lennél barna, akkor meg nagy valószínűséggel az lenne a bajuk, ezért egyszerűen "nincs jó válasz". Bármilyen lenne a bőrtónusod, mindig akadna olyan személy, akinek nem tetszik, mert valami mást tart "tökéletesnek". Ami meg ettől eltér, az számára úgy sem lesz jó...
Egyébként - természetesen - semmi baj nincs a világos bőröddel, tapasztaltad is, hogy a fiúknak is tetszik. A vérvételes nőnek más bőrszín a favoritja. Na bumm.
szia, nem hinném hogy az a céljuk hogy elvegyék az önbizalmadat, csak furcsa nekik hogyha valakinek nagyon világos a bőre, főleg sötét hajnál még jobban fel is tűnik. és ilyen az ember, minden ami eltér a "normálistól" ahhoz hozzá kell szólni. de az a lényeg hogy magadnak tetszel így, nyugodtan mond meg ezt másoknak is hogy neked így jó, ez a te döntésed. amúgy meg mindegy hogy mit gondolnak a felnőttek amíg magadnak meg a fiúknak is tetszel! ;)
15/L
Kend be magad naptejjel...
A napsugárzásnak nem az az egyetlen hatása, hogy rákos leszel meg öreg.
Szükség van rá D. vitamin termeléshez, szabályozza a biológiai óránkat, az alvás ciklusunkban is hatalmas szerepet játszik stb stb.
Az emberek mindenkit b..szogatnak aki egy kicsit is eltér tőlük.
Én is folyton megkapom, hogy milyen fehér vagyok, hulla színem van. Időnként megkérdezik, hogy jól érzem-e magam, olyan rosszul nézek ki. Holott az égvilágon semmi bajom.
Illetve jönnek a nagyokos válaszok arról, hogy napozzak többet, meg járjak szoláriumba. Senki nem tudja felfogni, hogy én ilyen vagyok, az én bőröm egyszerűen ilyen. Napozhatok minden nap, annyit érek el vele, hogy leégek vagy bekenem magam 50-es faktorú naptejjel és akkor meg ugyanolyan fehér maradok. Meg előjön rajtam még 100 anyajegy.
Én akkor akadtam ki, mikor megkérdezték a páromat, hogy: Lebarníttattad-e már a svéd barátnődet?!
😡 De most komolyan?! Miért foglalkoznak ilyen dolgokkal az emberek?
Nekem is világos a bőröm szerencsére én még nem kaptam beszólást emiatt.
Lehet régen még hasznos volt a napsugárzás, de ma már inkább káros mintsem egészséges. A D-vitamin miatt meg nem kell aggódni. A szervezet képes magától előállítani a bélbaktériumok segítségével+ ha annyira szükség van rá ott vannak a gyógyszerek is.
4. Ne zavarjon, hogy feltalálták a D-vitamint :D
Én nyáron is csak akkor megyek ki a napra, ha nagyon muszáj, sőt, még vitamint se szedek, mégis egészséges vagyok..
Nekem is mindig beszólogatnak amúgy pl. a szüleim is, hogy milyen sápadt vagyok, meg betegnek nézek ki, de nem érdekel. Én tudom magamról, hogy nem vagyok beteg és így tetszem magamnak, szóval ennyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!