Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért jó valakit a kinézete...

Miért jó valakit a kinézete miatt szekálni?

Figyelt kérdés

Az osztályomban lévő emberekről lenne szó, megjegyzem 17 évesek vagyunk.

Van egy lány, aki bár tényleg nem annyira nevezhető szépnek, de szoktam vele beszélgetni és nagyon jófej. Szerintem senkit sem a kinézete alapján kell elítélni. Hiába szép valaki kívülről, ha belülről semmi érzelem nincs benne és egy kőbunkó.

Egy srác kezdte ezt az egészet, fb-n is egyfolytában látom, hogy elég trágár módon írogat a csaj képei alá és bár a lány próbálja megvédeni magát (Én is szoktam neki segíteni), mégsem történik változás. Illetve még csatlakozott a sráchoz néhány hasonló agyi képességekkel rendelkező ember. Az ilyeneket meg aztán győzködhetjük, hogy semmi értelme ennek az egésznek. 3 éve ez megy, nyilván változni nem fog, csak remélni lehetett, hogy felnőnek, de csak azért is szegény csaj szekálásában lelik az örömöt.

Nem vagyok pszichológus, de szerintem ez az egész arra is visszavezethető, hogy a srácot verik a szülei, illetve van 3 (igen) bátyja és velük sem felhőtlen a kapcsolata. Legalábbis nem túl szép dolgokat szoktam kihallani, amikor róluk beszél.

Szóval komolyan nem tudom ez mire jó.. Ettől fogja magát valakinek érezni? Az osztályfőnökünk le se szarja, szóval hiába fordulnánk hozzá, hogy egy felnőtt beszéljen vele normálisan.

2017. márc. 4. 23:00
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem kell veluk foglalkozni? Facebookon letiltani oket, eloben levegonek nezni oket, kesz le van tudva, nem szabad , hogy az ilyen agyhalottak csak egy kicsit is elrontsak a csaj kedvet..

17 Evesen nincs jobb dolguk a suliban? Mondjuk tanulni?

2017. márc. 4. 23:04
 2/5 TR75 ***** válasza:
51%
Ez egy tipikus reakció, eltolás a neve. Nem tud/nem mer visszaütni otthon, ezért az agressziót máson vezeti le. És sajnos igen, ezzel próbálja meg azt elérni, hogy ne érezze magát gyáva féregnek.
2017. márc. 4. 23:24
 3/5 anonim ***** válasza:
első durva komment után letiltani és kész
2017. márc. 5. 00:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Segíts a barátnődnek, biztos értékelni fogja. Bár lehet, szegény ezt annak fogja fel, hogy udvarolnak neki, nem tudom.

Sok idióta srác azt hiszi az az udvarlás, ha belerúgnak kettőt egy gyenge lányba.

2017. márc. 5. 06:20
 5/5 anonim ***** válasza:
A srácból valószínűleg sosem lesz normális ember(sajnos) és nem viszi majd semmire az életben, de te és a csaj értelmesek vagytok, jó egyetemre mentek majd gimi után és eszetekbe sem jutnak majd az ilyen nyomorékok.
2018. jún. 3. 01:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!