Miben más a kinézete egy kínainak, mint egy átlagos fehér európai embernek?
Figyelt kérdés
A szemén kívül.2015. márc. 1. 20:46
2/8 A kérdező kommentje:
Tudom, h hogyan néznek ki. -_-
2015. márc. 1. 20:49
3/8 anonim válasza:
"Miben más a kinézete...?" és a "Tudom, h hogyan néznek ki..." szerinted nincsenek ellentmondásban? Miért túráztatsz minket retardált kérdésekkel?
4/8 A kérdező kommentje:
Tudom, h hogyan néz ki egy átlagos kínai ember, arra voltam kíváncsi, h van-e a szemén kívül mások szerint eltérés.
2015. márc. 1. 21:20
5/8 anonim válasza:
A képeken nem látod bakker? Kezd pl. a bőrénél.
6/8 anonim válasza:
Jellemzően alacsonyabbak (főleg vidéki kínában, a városokban már nem igazán), más a fejformájuk, nem szőrösek, fekete szálas haj, stb stb.
Nem kevés időt töltöttem kínában, mégsem tudok értelmesebbet mondani, mint amit egy google keresés alapján le tudsz szűrni. Hülye kérdés.
7/8 anonim válasza:
meg olyan lapos az arcuk valahogy
8/8 anonim válasza:
Alacsony termet, vékony, törékeny testalkat, sárgás bőr, vágott szem, lapos, széles orr, vastagabb ajkak, sötét, vékony szálú haj, sötét szem. Ezeket gondolom te is észrevetted, ha tudnod, hogy néznek ki... nem is értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!