Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A szép emberek jobban boldogul...

A szép emberek jobban boldogulnak?

Figyelt kérdés
Ti is úgy gondoljátok, hogy a jól kinéző emberek sokkal sikeresebbek az életben, mint azok, akik kevésbé vonzóak? Bármiféle személyes sztorit szívesen fogadok a témával kapcsolatban.

2020. aug. 19. 02:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Általában igen
2020. nov. 28. 19:55
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Altalaban igen. De a magabiztos emberek is jol boldogulnak. De ez altalaban osszefugg a szepseggel
2021. márc. 22. 07:57
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Aki szép, az kis túlzással az asztal közepére is sz@rhat, akkor is imádni fogják.
2021. márc. 22. 16:59
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
De ez olyan igazságtalan.. az ember nem tehet arról, hogy szép vagy sem. Mondom ezt úgy, hogy szépnek tartanak.
2021. márc. 22. 17:51
 15/19 anonim ***** válasza:
67%
#14 persze, hogy igazságtalan. Üdv a való életben, ahol az határozza meg a jogaidat, hogy hova és milyennek születtél.
2021. márc. 23. 04:09
 16/19 anonim ***** válasza:
Tudom hogy így van de attól még zavarhat szerintem.
2021. márc. 23. 12:33
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

A szépség szubjektív, viszont van egy bizonyos besorolása, mely ember és ember között univerzális. Ezt több kritérium határozza meg.

Lényegében a szépség egészséget és jólétet jelent. Mi arra vagyunk programozva, hogy a szemünk az első és legfontosabb érzékszervünk, s látvány alapján döntjük el egy dolog fontosságát (felszínességből persze, de okvetlenül igazából).

A szépség tehát genetikai előnyt jelent, s ezt tudat alatt érvényesül bennünk, mielőtt még tudatosulna bennünk a látvány, mi már mélyen legbelül tudjuk, hogy ez az illető látvány kritériuma alapján előnyt fog élvezni nálunk másokkal szemben.

2021. márc. 26. 13:21
 18/19 anonim ***** válasza:
75%
Hát a melóhelyemen a leg jóképűbb pasinak szívja mindeki a vérét, valamiért nem csípik, kibeszélik, szidják, pedig aranyos, rendes fiú. Igaz, a többi is mind pasi. Lehet irigyek rá vagy nem tudom.
2021. máj. 1. 11:45
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is jobban boldogulnak. Sokkal több vonzó külsővel rendelkező világhírű ember van, mint ronda, és nekik általában csak a nevüket ismeri a többség, az arcukat nem. Ez nem a véletlen műve.
2021. máj. 8. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!