Szerintetek milyen szülő az, aki a gyerekének úgy
csinál tiramisut hogy abba tesz valami szeszes izét, és
az biza ALKOHOL?! ráadásul ételekből sem hagyja ki a
krisztus vérét még ha gyerekek is ennifognak belőle sem.
33f
Ne engedjétek.
Ne jelentsétek fel, mert nem tudjátok kézzel foghatóan és
több felnőtt tanúval bizonyítani.
Ne engedjétek oda a gyerekeket, inkább nálatok játsszanak
a pajtásaikkal.
2020. aug. 18. 23:02
A tiramisuba "kell" "alkohol". Mi mindig rumaromát tettünk bele. Igen, gyerekként is azt ettem. Söt, van ilyen kókuszgolyós családi receptünk. Abba is rumaroma kell. Azt én már 10 évesen egyedül megcsináltam a családnak.
Szerintem ti feleslegesen aggódtok.
2020. aug. 18. 23:08
3/42 A kérdező kommentje:
csakhogy NEM aromát használ. Ő maga mondta mit, de a nevére már nem emlékszem. szerinte, ettől baja még egy gyereknek sem lett( neki sem mikor még az volt). hát szerintem meg illegális és veszélyes a gyerek szervezetére!
Szerintem túlaggódod. Annyi alkoholtól, ami egy tiramisuban van, nem lesz baja egy gyereknek. Én sokkal inkább a koffeintől félteném, ha kávéval készült. A főtt ételekbe kerülő alkohollal végképp nincs gond, hiszen a forraláskor majdnem teljesen elpárolog.
Persze ha alkoholban úsznak az ételek, az más, de nem ezt írtad.
2020. aug. 18. 23:12
Tulspilazod. Én is készítek olyan édességet, amibe kell némi alkohol vagy aroma. És történetesen a gyerekem is eszik belőle. Képzeld, még egyszer sem lett részeg. 😂
2020. aug. 18. 23:13
A Krisztus vére általában kifő, tiramisuba pedig kell minimum rumaroma. Nagyszülők? :)
2020. aug. 18. 23:14
Jó ég. Ne már. Mi baja lehet tőle a gyereknek? A nagyanyám palinkaba mártott kenyeret adott a csecsemő apámnak, amikor jött a foga és ordított. Jelentem, nem halt bele, aludt tőle.
2020. aug. 18. 23:15
8/42 A kérdező kommentje:
Ha valóban alkohol van abban amit csinálsz és ezt a gyerekednbek oda is adod kedves 5-ös, valamint reklámozod és még büszke is vagy rá, akkor inkább nem írom le mit érdemelnél, mert nem akarok rosszat kívánni senkinek, de azért gondolkozz el szerintem nagyon!
9/42 A kérdező kommentje:
Jó, de az régen volt, mamár nem alkohollal érzéstelkenítünk műtét elött és nem kézrátétellel gyógyítunk. Már sokkal fejlettebbek vagyunk! Sokkal többet tudunk a szervezetünk működéséről! Tudjuk, hogy mi az ami nem való gyermeki szervezetbe.
Ez még semmi, a tiramisuban koffein is van! Juujjj, most mi lesz?? :O
2020. aug. 18. 23:19
Kapcsolódó kérdések: