Rosszat kívánok a barátaim többségének, ez népbetegség vagy csak kevés emberre jellemző?
Figyelt kérdés
Még feltenni ezt a kérdést és belátni, hogy én az ismerőseim nagy részének rosszat kívánok szégyen. Itt most nem a családtagokról van szó, nekik mind jót. Sikeres embernek tartom magam, ezért nem értem a dolgot, de a barátaim kétharmadának általában kívánom, hogy ne sikerüljön ez meg az, meg hogy ha pl egészségügyi problémám van akkor neki miért nincs semmije és ilyenek. Sose kívánok tragédiát vagy halált másnak ezt leszögezem. Van pár olyan barátom akiknek csak jót kívánok, és úgy érzem ez kölcsönös, mert ők is jó szándékúak. Tudom, hogy sose leszek boldog ember amíg másnak rosszat kívánok és ezért változtatni szeretnék ezen... Más is jár ilyen cipőben?2020. aug. 18. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!