Miért népbetegség manapság a hazudozás?
Az elmúlt jó pár évben elég sok embert megismertem, sok társaságban voltam, volt sok futó ismeretségem, meg komolyabb haveri, baráti társaságok, stb...
A lényeg hogy azt vettem észre hogy egyszerűen népbetegség a hazudozás. Rengeteg ember van, aki úgy hazudik mint a vízfolyás. De sokszor olyan abszurd történeteket hantáznak össze, hogy ők sem gondolhatják komolyan hogy azt valaki elhiszi nekik. Lehet egy kezemen nem tudnám megszámolni hogy hány ilyen nagyot mondóval találkoztam már. Mi az oka hogy ez már ilyen népbetegség?
A két kérdés szerzője ugyanaz az ember, 12 perc különbséggel kerültek ki, mindkettő központjában a hazugság áll és ugyanolyan tagolással fogalmaz.
A 3-as válaszban saját maga ellen beszél, szerintem több f.fiókja van és másikról akart válaszolni % javítás céljából, csak elbénázta.
"A 3-as válaszban saját maga ellen beszél, szerintem több f.fiókja van és másikról akart válaszolni % javítás céljából, csak elbénázta."
Jött a 2-es válaszoló a linkel.
Erre én reagáltam a 3. válaszba, hogy nekem ez a benyomásom arról az emberről aki azt a kérdést kiírta. Pontosan azt és úgy írtam le, amit ide akartam.
De igazából fogalmam nincs miért is magyarázkodok egy ilyen pihent agyú embernek...
Részben az Internet átka (ott is minden igaz, de semmi sem úgy, ahogy volt), részben az emberek is felületesek, így "a történetből véletlenül kihagytam egy részletet"<:)>, de semmi gond, mert nem feltűnő - gondolják sokan.
Szóval sajna elfogadottá vált, és hogyha valaki kimondja az igazat, akkor ő a minden, de nem jó ember.
Némelyeknek ez a "világ" kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!