Gáz hogy 20 évesen is nagyon félek még a vihartól?
Figyelt kérdés
Kicsi korom óta rettegek a vihartól. Most is így van, főleg ha egyedül vagyok otthon. Egyedül nem is merek otthon maradni viharban, olyankor megyek át valakihez.2020. aug. 17. 20:44
11/13 anonim válasza:
Párom édesapja a széltől fél nagyon
12/13 anonim válasza:
Haverom apja 70 éves létére is él a viharoktól. Amint villámlást lát meg hallja a dörgést egyből beugrik az ágyba és magára rántja a paplant. Amikor kérdeztem haveromat hogy mibaja az apjának akkor mondta hogy ő ilyen fél a vihartól kisgyerekkora óta. Állítólag ennek az az előzménye hogy a bátyjai elhitették vele kiskorába hogy ha dörög és villámlik akkor jönnek érte az ördögök és elviszik magukkal ha nem takarja le magát. Ezek után úgy röhögtem hogy leestem a székről és haverom apja 1 évig nem állt szóba velem. Azt hittem csak hülyéskedik nem hittem el, de párszor elmondta hogy ez nagyon is komoly és amikor ők voltak gyerekek és vihar volt akkor apjuk a szobába rohant és nem lehetett zavarni. Anyjuknak ez sosem tetszett hogy ennyire retteg de feladta a harcot hogy változtasson ezen. Elég rossz példát mutatott így a gyerekeinek de legalább ők nem féltek ennyire.
13/13 anonim válasza:
12-es jézusom ez nagyon brutál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!