Te szereted a viharokat? Vagy nem? Félsz a vihartól?
Figyelt kérdés
2018. aug. 14. 20:26
1/25 anonim válasza:
Esőt és a vihart,villámlást is imádom.
2/25 anonim válasza:
A dörgést imádom és a villámokat ha nem csap a házba vagy belém 😂Az esőt már annyira nem.
5/25 anonim válasza:
Én nem igazán vagyok oda érte, csak azt szeretem benne, hogy friss lesz a levegő. De akárhányszor villámlik, már tiszta ideg vagyok, hogy milyen hangosan fog dörögni. :D Igazából éjjel nem szeretem annyira, amikor aludnék, de a dörgéstől nem tudok. Az esőt önmagában szeretem, csak megázni nem jó.
6/25 anonim válasza:
Akkor szeretem, ha otthon ülve nézhetem. Ha menet közben kap el, akkor nem.
7/25 anonim válasza:
Korábban féltem, ma már nem, hanem izgalmasnak vélem.
8/25 anonim válasza:
Nekem kicsit olyan,mint a kávé. Felebreszt,és akkor eljon az en idom. Sokan utaljak nekem meg tetszik az effekt:D meg a feelingje. Olyankor nyugodtabb vagyok picit,szeretem az esőt,megazni az esőben is sokakkal ellentétben. Az izzadas es napsütés nagyon nem jön be.
10/25 anonim válasza:
Szeretem. Lenyűgöznek a természet erői.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!