Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyenek a magyar emberek ?

Miért ilyenek a magyar emberek ?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem ezeket a buta, ostoba, türelmetlen embereket :o Bementem ügyet intézni az egyik telefon szolgáltatóhoz és ott az egyik buta magyar vén asszony úgy ordibált szegény pultos csajjal hogy csak néztem. Komolyan ezek a magyar emberek úgy eltudják venni az élet kedvét a másiknak hogy valami szörnyű! Nem értem a magyarok gondolkodása miért ilyen begyepesedett ? Nagyon ritka a normális, türelmes ember sajnos.

2020. aug. 17. 11:43
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
61%

A baj az, hogy sokan valóban csak a jogaikat ismerik, a szolgáltatónak meg nyelnie kell a jó hírnév, minőségbiztosítás, és társai megtartása miatt, ami szerintem nem fair.

Igen, a mi népünk nagytöbbsége ilyen.

2020. aug. 17. 17:13
 22/24 anonim ***** válasza:
42%
Miért kellene menedékkérőként menned? Magyar útlevéllel semmi akadálya, hogy a kedves németekhez, svédekhez vándorolj. Vagyunk itt is egy páran ;)
2020. aug. 18. 10:04
 23/24 anonim ***** válasza:
37%

a magyarok emberek nagy része egy nagyra nőtt gyerek, köszönhetően a történelmi előzményeknek, a borzalmas oktatásnak, és talán a genetikának is.

egy 40 éves magyar diplomás nőnél egy külföldi (mondjuk svéd, belga) gimnazista lány már sokkal értelmesebb.

elég sokat beszélek nyugatiakkal, és ami nagyon feltűnő, hogy hozzájuk képest az átlag magyar beképzeltebb, nagyszájúbb, bunkóbb és jóval butább (ez mondjuk itt is látszik az együgyű kifogáskereső, mellébeszélő válaszokból), valamint hogy lusták önállóan gondolkodni, tenni vmiért, vagy szembenézni a problémákkal.

2020. aug. 19. 13:35
 24/24 anonim ***** válasza:
Előzőt nem értem, miért pontozták le, pedig nagyon jól összeszedte a lényeget.
2020. dec. 7. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!