Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyenek a magyar emberek ?

Miért ilyenek a magyar emberek ?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem ezeket a buta, ostoba, türelmetlen embereket :o Bementem ügyet intézni az egyik telefon szolgáltatóhoz és ott az egyik buta magyar vén asszony úgy ordibált szegény pultos csajjal hogy csak néztem. Komolyan ezek a magyar emberek úgy eltudják venni az élet kedvét a másiknak hogy valami szörnyű! Nem értem a magyarok gondolkodása miért ilyen begyepesedett ? Nagyon ritka a normális, türelmes ember sajnos.

2020. aug. 17. 11:43
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
70%
Nem tehet róla a másik, hogy mi az egyiknek a baja, de ez ilyen ronda emberi tulajdonság, hogy abba rúgunk bele, aki kéznél van. Tudod: boltban a pénztárosnál reklamálsz, hogy nincs készlet, pedig nem tehet róla. Telefonos ügyfélszolgáltost lehordod, hogy nem jó a szolgáltatás, pedig neki ahhoz semmi köze. Otthon a családtagjaiddal vagy undok, mert aznap rossz napod volt az iskolában/munkahelyen. Nem függ össze a magyarsággal.
2020. aug. 17. 12:05
 12/24 A kérdező kommentje:
Szívják egymás vérét, irigyek, türelmetlenek, semmi tolarenciát sem mutatnak. A hírek is arról szólnak hogy külföldön milyen udvariasak az emberek, kedvesek egymással.
2020. aug. 17. 12:07
 13/24 anonim ***** válasza:
0%

"A külföldi emberek jobbak és pont."

Örülök neki,hogy te ezt így kijelentetted.

Húzhatsz is ki Szaud-Arábiába,Szíriába meg Iránban.

2020. aug. 17. 12:08
 14/24 A kérdező kommentje:
Szerintem akkor is jobbak ha neked ez nem tetszik 😂
2020. aug. 17. 12:09
 15/24 anonim ***** válasza:
19%

Ez a te szubjektív véleményed!

De mint mondtam,húzhatsz ki Szaud-Arábiába,Szíriába meg Iránban.

2020. aug. 17. 12:13
 16/24 A kérdező kommentje:
Megyek is 😂😂 csak szabaduljak innen 😂
2020. aug. 17. 12:14
 17/24 A kérdező kommentje:
Legalább menekültként nyugatra vándorolhatok a kedves németekhez, svédekhez, angolokhoz :)
2020. aug. 17. 12:15
 18/24 anonim ***** válasza:
17%
Ne etessétek a trollt! Csak indulatot akar kelteni. Csendesen, nyugodtan jelenteni kell, hogy csak provokál és a továbbiakban ne kapjon itt választ, akkor a játéka unalmassá válik számára.
2020. aug. 17. 13:54
 19/24 anonim ***** válasza:
21%
Én már jelentettem a "válasz"ait.
2020. aug. 17. 16:39
 20/24 anonim ***** válasza:
42%

Azért te sem lehetsz egy IQ nindzsa ha általálnosítasz. Nem tudhatod,hogy miert viselkedett úgy. Nem kell ráhúzni egy egész népre.

Egyebkent mehetsz nyugatra,ott is emberek élnek,nekik is lehet rossz napjuk,ők is lehetnek idegesek. Ez egy emberi tulajdonság,hogyha valakinek nincs jó napja nem fog egész nap mosolyogni es kedveskedni mindenféle jöttmentel mert egyszerűen nincs hozzá hangulata!

De ha ezt magyarázni kell akkor ezek szerint neked egyetlen rossz napod sem volt,soha életedben egyszer sem emelted fel a hangot,nem hurrogtál le senkit.

Milyen szép is volna! Csak tudod ha ilyenen felhúzod magad és a gyakorin hordasz el minden magyart bunkónak akkor az nem a lelki nyugalmadról árulkodik.

Ui:jelentettem a kerdést #18 ajánlására mert ez kissé provokatív és szánalmas.

2020. aug. 17. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!