Mennyire lehet jól boldogulni egyedül?
Néhány nap leforgása alatt elveszítettem a barátnőmet, valamint a legjobb barátomnak hitt embert is, akiről végül kiderült, hogy persze én közel sem vagyok rajta a listáján, meg ki is beszélt, szóval nekem úgy érzem ennyi volt. A barátnőm elvesztése pedig az én saram. Nyilván itt egyik a másikból következett, tehát nem egy nagy véletlen egybeesés.
Lényeg a lényeg, más barátom, akivel szorosabb a kapcsolat nekem nem igazán volt soha, inkább csak ilyen haverek, akikkel néha beszélek.
Kicsit furcsa így most, hogy úgymond senkim sincs, de remélem hamarosan belevethetem magam a munkába, talán attól jobb lesz a kedvem egy kicsit.
Mivel ilyen helyzetben még nem voltam, így kérdezem én, hogy ez "állapot" így, vagy valami majd úgyis alakul idővel?
Szia, én szívesen barátkoznék veled, ha budapesti vagy. Én sem állok túl jól barátfronton.
27f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!