40 éves Youtuber nem nevetséges?
Nem azért mert 40 éves, hanem a témaválasztás miatt.
Azt vette a fejébe hogy majd bulikba bemegy meg fesztiválokra fiatalokkal interjúzni, meg az edzéseit felveszi, hogy ő milyen kigyúrt sportos pasi meg ilyenek.
Tudom hogy vannak ilyen típusú tartalmak, de azok a fickók 20-as 30-as éveik elején vannak. Ő meg hiába nincs mit szépíteni már tíz évvel le van maradva ettől a korszaktól. Hiába fiatalosabb és sportosabb az átlag kortársaitól.
Ismerem és egy jólelkű, kedves ember és szerintem nem fogja bírni idegileg amit a trolloktól kapni fog.
Nektek mi a véleményetek?
Nekem a szomszédom 50 éves és régebben a gyerekei után ment diszkóba.
Szerintem ciki az ilyen
# 11
Mármint táncolni a tinik közé???
azt imádom a GYK-ban, hogy sokszor olyanok torkollják le a kérdezőt, akik nem tudnak értelmezni egy pár soros kifejtést :D
sztem elég világosan leírta, hogy témaválasztás miatt kérdezi.
sztem az, hogy ciki-e, leginkább attól függ, hogy hogyan viselkedik és milyen a személyisége. Czibók (R.I.P.) például vér ciki volt, ahogy feszített a Soundon, és bunkóságokat kérdezett fiataloktól. A hangminőség is elég gyatra volt.
„nem fogja bírni idegileg amit a trolloktól kapni fog.”
nagyon ritka, hogy vkire ok nélkül rászálljanak a trollok. persze mindenhol akad vmennyi troll, de ha vkinek van önkritikája és normálisan viselkedik, akkor általában békén hagyják.
önmagában egy 40-50-60-70 éves YouTuber sem nevetséges (van egy pár ilyen). az nem ciki, ha videókat csinál, amennyiben meg tudja ezt úgy csinálni, hogy jó legyen a végeredmény.
még a témaválasztás sem feltétlenül kell, hogy ciki legyen (bár engem ennyi alapján nem hiszem, hogy érdekelni fog), akár még jó, sőt érdekes is lehet, ha nem cikin dolgozza fel, hanem jól sikerül a helyzetet megközelítenie.
pl. akár azt is el tudom képzelni, hogy valakinek sikerül érdekesen és jól feldolgozni akár a generációk közti ízlés és egyéb különbségeket, akár még bemutatni, megértetni is sikerülhet dolgokat mindkét tábornak. hogy sikerül-e az nagyban függ attól, hogy az illetőnek hogyan sikerül a dolgot megcsinálnia, illetve, ha nem is lesz jó elsőre, akkor később mennyire sikerül neki javítani rajta. elsőre általában senkinek nem megy tökéletesen, minden videósnak szüksége volt némi belerázódási időre.
ha ciki lesz, akkor attól, hogyha nem jól nyúl hozzá a témához, nem tudja jól megvalósítani azt és ha később sem ismeri fel, hogy mi a gond. de még ha ciki lesz, akkor is lehet akár népszerű és még sikeres is. hiszen a YouTube tele van olyan videókkal, amik cikik, szánalmasak, mégis jól működnek és elképesztően népszerűek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!