Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akinek nincs tehetsége a...

Akinek nincs tehetsége a matekhoz, annak lényegében esélytelen piacképes egyetemi képzést elvégeznie?

Figyelt kérdés

2020. aug. 14. 13:33
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
áhh, igazatok van, nekem nincs tehetségem semmihez :(
2020. aug. 14. 14:01
 12/34 anonim ***** válasza:
31%
De, a válaszok lepontozásához...
2020. aug. 14. 14:04
 13/34 A kérdező kommentje:
nem én voltam :) nem értem én se miért pontozták le őket
2020. aug. 14. 14:08
 14/34 anonim ***** válasza:
85%

Akinek semmilyen tehetsége nincs a matekhoz, annak alapban gond lenne leérettségizni.

Egyetemeken, főiskolákon csak ott nyomatják a matekot, ahol ahhoz a szakmához az kell.

2020. aug. 14. 14:12
 15/34 A kérdező kommentje:
7 éve érettségiztem, hármas lett a matek érettségim
2020. aug. 14. 14:16
 16/34 A kérdező kommentje:
Na zöld kezeztem mindenkit :3
2020. aug. 14. 14:17
 17/34 anonim ***** válasza:
21%

Márpedig orvosin nem túl komoly a matek, és a kémia, biológia, amit tanulnak, ahhoz 99%-ban elég a középiskolás matek. Csak ott baromi sokat kell tanulni, gondolom a joggal is ez a bajod.

Gazdasági képzésből meg van sokféle, intézméns és szak függő, melyiken mennyi matek van.

De mehetsz pl. idegen nyelv szakra is, abban is van lehetőség.

Csak nézz körbe, egyáltalan nem kell szuper matekosnak lenni a legtöb területen. Megjegyzem én sem voltam soha jó matekos, mégis elvégeztem egy olyan szakot, ahol sok félév matek volt.

2020. aug. 14. 14:17
 18/34 anonim ***** válasza:
70%
Nyelvi szak jó ötlet, oda nem nagyon kell matek!
2020. aug. 14. 14:20
 19/34 A kérdező kommentje:

angolul pl jól beszélek.

De mi értelme egy nyelvi szakra menni? Tanár nem akarok lenni.

Pl turizmus és vendéglátás, ugyan úgy gazdasági szak.. pedig az még lehet tetszene is :D

2020. aug. 14. 14:20
 20/34 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező nálam bénább matekos nincs a bolygón szerintem. Semmi logikám, mégis elvégeztem egy gazdasági szakot és tervezem a következőt (msc) szinten gazdasági részen. Nem olyan vészes ott már, amúgy tényleg van aki segít (magántanár, felsőbbéves) szòval ne add fel. Utána a munkában soha többet senki nem fogja tőled a tananyagos matekot kérdezni. Nem kell semmihez. Sajnos, ha nem olyan irányba mész, ahol van egy kicsi számolás, akkor sanszos hogy nem fogsz megélni.
2020. aug. 14. 14:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!