Kinek milyen az esti rutinja?
Átveszem a pizsit, elmegyek pisilni, és lefekszem. Ha frissen mostam hajat, akkor még meg is szoktam fésülködni.
Vagy pontosan mire gondolsz, honnan kezdődik "az este"?
ez olyan nagyon alvás előtti
Ha pl eln
vacsora, film/sorozat/könyv, közben a vőlegényemmel beszélgetünk, fürdés, fogmosás, alvás.
van, hogy estefelé még barátokkal összeülünk kicsit, megiszunk 1-1 fröccsöt/bort, beszélgetünk, esetleg vacsizunk is.
Ha itthon vagyok: A napi takarítás/főzés, vagy egyéb dolog után "pihenek" kicsit, nézem a tv-t, talán edzek is, ha van kedvem, közben írogatok a párommal, este általában, ha otthon van, akkor játszunk egy-két meccset, észbekapok, hogy már megint késő van, készítek valami ételt, és eszem, talán nassolok is, iszom egy kakaót/teàt, nyelvet tanulok, gyakorlok a hangszeremen, fürdök, még talán nézek egy filmet is, vagy egy sorozat részt, és alszom.
Ha a páromnàl vagyok: Ő nem nagyon alszik éjszaka, inkább reggelre alszik el, szóval általában fent vagyok vele reggel 6-7-ig, addig elvagyunk, fogat mosok, eszünk és alszunk.
Ha iskolából jövök haza: Este 11-re érek haza, fürdök, eszem, tv-zek, tanulok, gyakorlok, alszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!