Csajok! Kinek mi a szőrtelenítési rutinja? Mennyire tartós módszerek?
Szeretném a hátamon lévő szőrt eltűntetni, mert ha kivágott hátú ruhát viselek, akkor ne legyen már szőrös a hátam...
A karjaimat is jó lenne, meg az orcámon a pihéket, mert hiába szőke ha a fényben feltűnő...
Nos, én alapból gyantáztatni szoktam, de kb december óta nem mentem el. Akkor az volt az indokom, hogy nem volt időm, de következő hónapba már volt egy járvány-pánik szerűség, és nem kockáztathattam volna a nagyim miatt, akit gyakran kell látogatnom.
Szóval én január óta kezdetben egy-majd 2 hetente borotváltam/borotválok mindent. Nyilván ennél gyakrabban kéne, általában hónaljat hetente csinálok. Ennél gyakrabban nem bírná a bőröm. Régebb próbáltam 3 naponta, de kipattogtam, kisebesedtem, és nem győztem gyógyítani a lábam - borzalmasan nézett ki.
Az pedig egy idő után nem lesz megoldás, hogy kilójával kenem magam a testápolóval.
Lab, honalj, kar: epilator.
Pihek arcon: gyanta. (Nagyon ritkan, talan evente nyaron egyszer ha eszembe jut vagy zavar, amugy csak en latom a “bajszomat”, mert abszolut nem feltuno.)
Intim helyen: borotva.
27N
Egész láb és egész kar: gyanta
Hónalj és intim: borotva
Arcomhoz nem nyúlok, én imádom a pihéimet, nincs velük semmi gond.
Epilálást én sem bírom...
Nálam kar, hónalj: gyanta (egyszerű bolti hideggyanta)
Láb: borotva
Intim: gyanta, de kozmetikussal csináltatom
Arcon a pihéket nem bántom :)
7/7
Mindent gyantával nem fáj?
Arcodat is?
Nekem az arcomon a bajuszomat szedik csak. A Naturitiben szőkítést is vállalnak,es ha elfogadod a kozmetikus tanacsat egy adott reszen az arcon akkor inkabb kivilagositja..de ha ragaszkodsz hozzá mindenkepp akkor leszedi neked:)
Ezenkívül mindenem gyantáztatom, honalj,kar,láb (combomat ritkabban kell,ott lassabban nő) , intim gyanta elol hatul, hascsík.. :)
Kellemetlen inkabb azt mondom...bár mindenkinek mas a fajdalomkuszobe,esetleg az elso alkalom lehet rosszabb,amíg elveszted a gyanta "szüzességed".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!