Milyen szőrtelenítési módszerek vannak a borotva és a gyantázáson kívül amit a nemi részen is lehetne alkalmazni'? A borotvátol eléggé kipattogok.
Figyelt kérdés
2008. nov. 24. 19:22
3/8 anonim válasza:
Epilálás ill. végleges szőrtelenítés
4/8 anonim válasza:
A vegleges szortelenitesnek az a feltetele hogy ne hormonalis gond okozza a szorosodest,mert akkor nem sokra megy vele az ember.
5/8 anonim válasza:
Szia! Én a gyantát ajánlanám! Amit ne te csinálj hanem kozmetikus nem nagy összeg! A végleges szőrtelenítésnél fontos sötét ször világos bőr! És végleges nincs csak tartós!!! A végleges szóért még büntetnek is! Sok sikert! Egy kozmetikus
6/8 A kérdező kommentje:
Lehet hogy tudatlan vagyok? mi az az epilálás?
2008. nov. 26. 19:00
7/8 anonim válasza:
van külön epilátor. egy gép,ami elkapja,és tövestül tépi ki a szőrt. de azt ovastam az oldalon,hogy a gyanta jobb,mint az epilátor.
remélem segítettem.
8/8 anonim válasza:
én a szőrtelenítő krémert ajánlom van kifejezetten nemi szervek környékére is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!